קנדידה

joshgeller

New member
קנדידה

מישהו פה שמע על דיאטת קנדידה - שזו מין פטרייה בבטן? מישהו פה מכיר אדם מקצועי ואמין שיכול ללות את התהליך?.

כדאי לפנות לרופא גסטרו

אלה רופאים שמתמחים בדרכי העיכול.

לפני שמתחילים דיאטות מיוחדות כדאי לפנות לאבחון רציני אצל רופא שמתמחה בתחום.

בית חולים רוטשילד - גסטרולוגיה

דיאטת הקנדידה מקורה ברופא (לא זכור לי השם ומתנצלת) שעובד ברוטשילד, חיפה.
אם את מעוניינת במקור תיצרי איתם קשר, אני מניחה שהם יוכלו להפנות אותך לרופאים בתחום באזור המגורים.
כמו קודמי שענה לך, רופא מתחום הגסטרו או דיאטנית קלינית מומחית בנושא.

LadyIINpinkkk

New member
בקשר לקנדידה...

בתור אחת שסבלה מקנדידה תקופה מאוד ארוכה, והכי מעצבן שזה בא והולך, וזה מאוד מעצבן אז אני יכולה להגיד לך שאני בסופו של דבר התייעצתי עם נטורפתית, בעניין התזונה! היא עזרה לי להרכיב תזונה שהיא דלת פחממות (למה דווקא דלת פחממות אני עדיין לא הבנתי אבל זה לא משנה) וגם היא הוסיפה לי כמוסות של שמן אורגנו פראי של סולגאר כדי שזה יעזור לקנדידה לעבור יותר מהר.
אני באמת חושבת שכדי לך להתייעץ עם נטורפתית בעניין הזה. זה עוזר הרבה!

תשובה

שלום רב,
מי ביצע את האבחון? חשוב לציין שקנדידה במערכת העיכול אינה משהו שמופיע באנשים באוכלוסיה הכללית אלא במצבי חולי קשים יותר. יש איזשהי נטייה מעולם התזונה המשלימה להדביק את כותר הקנדידה לכל מיחושי הבטן באשר הם דבר שאינו נכון. בכל מקרה אין שום דיאטה מוכחת לטיפול בבעיה. אם סובלת מבעיה במערכת העיכול הייתי ממליצה לפנות ליעוץ של גסטרואנטרולוג.
בהצלחה
נטלי

joshgeller

New member
תשובה

האבחון בוצע על ידי נטרופתית לפני שנתיים והתעצלתי לטפל בבעייה.
אני לא יודע אם זה הדבקה של הרפואה המשלימה לכל חולי בבטן. אבל ברפואה המערבית לא כ"כ עזרו לי הלכתי לשלושה גסטרולגים והם כולם אמרו שישי לי מעי רגיז מה אני אמור לעשות עם זה? הם לא כ"כ עזרו בשאלה הזאת. הם המליצו להוריד מתח ולשים לב איזה אוכל גורם לי להרגיש לא טוב.

פצית219

New member
אז שאל בפורום של רפואה משלימה. זה נכון

שאין לרפואה המערבית הרבה מה לעשות נגד מעי רגיז. זה לא אומר שמה שהרפואה המשלימה מציעה עובד (אחרת זה היה נכנס לרפואה המערבית), אבל במקרה שלך אולי באמת שווה לנסות. מה יש לך להפסיד...

תשובה

הייתי ממליצה יעוץ תזונתי אצל דיאטנית המתמחה במערכת עיכול (דיאטנית גסטרו) שתוכל לסייע לך להרכיב תוכנית תזונתית והתנהגותית הולמת.
בהצלחה,
נטלי

למעלה