קנדידה

just me 89

New member
קנדידה

היי אחרי מספר שנים של סבל מעייפות כרונית, גזים, בעיות בנרתיק ועוד כמה דברים ושלרופאים אף פעם לא היה מה לומר חוץ מהכל תקין חברה סיפרה לי על הקנדידה חיפשתי קצת ברשת וראיתי הרבה אתרים בנושא, כשאני עונה על השאלון נראה כי אכן יש לי הרבה מהתסמינים איך אני יודעת לאן לפנות, ראיתי בדיקות צואה ובדיקות דם, כמובן שאני מדיפה בדיקת דם קצרה מאשר להתעסק עם בדיקת צואה השאלה אם מישהו מכיר מישהו יודע על מקום מומלץ, באחד מהמקומות שדיברתי איתם נאמר לי כי הטיפול לוקח 3 חודשים בממוצע ועלות חודשית של טיפול זה כ 800 ש"ח (ואמר כי הם הכי זולים) זה הרבה כסף ולכן לפני שאני הולכת למקום שאני יודעת מעדיפה לקב ל איזושהי המלצה תודה רבה ושבוע טוב

Drill Bit

New member
כמה דברים....

אהלן דבר ראשון אני לא מטפל באף שיטה אלא מטופל וגם שני ילדי (אמנם לבעיות אחרות אבל בהצלחה). הטיפולים המשלימים לוקחים זמן אז...על תלחיצי את עצמך בקטע של לראות תוצאות מיידיות. לגבי עלות הטיפול..... לאיזו קופת חולים את שייכת? (לא חייבת לענות לי אלא לעצמך) תבררי בקופה אם יש להם רפואה משלימה. מניסיוני האישי....טיפלתי באחד מילדי באופן פרטי בעלות גבוהה מאד (אבל שווה היו תוצאות ממש טובות) ובילדי השני טיפלתי דרך הקופה וגם היה טיפול מוצלח (עדיין בטיפול אבל יש שיפור משמעותי). לסיכומו של עניין...יש אפשרות בקופות החולים לקבל טיפול משלים במחיר הרבה יותר קרוב ליכולות הכלכליות הממוצעות. חשוב לברר רק שהמטפל מוסמך לעשות את הטיפול (הכוונה שלמד לימודים מלאים ולא כאיזו הישתלמות). מקווה שעזרתי קצת כל טוב הרבה בריאות והצלחה בכל.

0 אור 0

New member
לי יש בעיה עם האבחנה הזאת של קנדידה

השיטה בה מאבחנים "קנדידה" דומה מדי לשיטה בה רופאים מערביים מאבחנים כל מיני "תסמונת העייפות ...", "וירוס" וכאלה . כשאני למדתי נטורופתיה מילאנו כמובן בעצמנו כמה מהשאלונים שמאבחנים קנדידה, ואני חייבת לומר שאני לא מכירה אף אדם שלא יצא שיש לו קנדידה לפי השאלון הזה רק דוגמא קטנה: "האם אי פעם בחיים לקחת אנטיביוטיקה" בלי להתחשב בזה שלקחת פרוביוטיקה ועשית ניקויים וכבר עברו מאז 20 שנה, או: "האם את לפעמים במתח" - ומי לא? וכד'. מה שאני מציעה זה להתחיל בטיפול הוליסטי אצל מטפל טוב שלא מתמחה בקנדידה, אלא בטיפול בבני אדם, לקבל ממנו אבחון הוליסטי לשיטתו (האבחון אצל מטפל ברפואה סינית שונה מזה שמטפל ברפלקסולוגיה ששונה מאבחון של נטורופת), ואז לקבל טיפול - עייפות, גזים ובעיות בנרתיק יכולים להגרם מלא מעט גורמים, שרק אחד מהם הוא הקנדידה. אני אישית מתחברת לטיפולי מגע שמשולבים בשינוי אורח החיים - תנועה ותזונה בעיקר אבל ממש לא רק, לעפמים נעזרת בצמחי מרפא או שמנים. אבל יכול להיות שלך תתאים שיטה אחרת- פשוט תבחרי עם מה את הכי מתחברת. לגבי קנדידה ,אגב - אם אכן יש לך אז הטיפול לא כל כך יקר, אלא פשוט די קשה וארוך.מדובר בדיאטה מאד מאד קפדנית שמורידים ממנה את כל המתוקים, הקמחים, הרעלים אבל בשלב ראשון גם דברים שבריאים לאחרים ואסורים בדיאטה הזאת. יש מעט תוספים שמומלצים, אבל בגדול זה סוג של ניקוי ארוך- והמטפל בענין רק מלווה אותך, כך שיש מרווח גדול בין הטיפולים (נניח טיפול בחודש - שזה עלות של כ 200-300 ש"ח)

ינוקא1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ולהוסיף על דבריך : קנדידה היא פטרית השמר שנמצאת כחלק מהפלורה הטבעית של המעיים. כאשר היא יוצאת מאיזון ומתרבה ללא פרופורציה , זה לא אומר שהקנדידה היא הבעיה. הבעיה האמיתית היא שיש לקנדידה מה לאכול והרבה , אז היא מתפשטת. . . מבחינות מסוימות אני חושב שהקנדידה אולי אפילו עוזרת לגוף לניקוי הפסולת. ממילא אין מה לטפל ב"קנדידה" עצמה כמו שיש לטפל בפסולת שמסתובבת בגוף ומהווה מצע לקנדידה. ומכיוון שזוהי פטריית שמרים והיא אוהבת בצק , אז אם למישהו באמת יש קנדידה אז הדבר הראשון שצריך לעשות זה להפחית את צריכת מוצרי המאפה למינהם.

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמצטרפת לעניין הקנדידה

ניקוי הגוף מהמיותר לו ואכילת מזון טרי, רענן וכמה שיותר בטבעיותו - בריא יותר.
שלומית נצח

יעל ND

New member
קנדידה

אם את מעוניינת את יכולה לפנות במייל ואמליץ לך בשמחה על מעבדות לאבחון. הטיפול בקנדידה אכן ממושך, וכולל - בהכרח! - גם דיאטה. מניסיוני, 3 חד' - זה עוד טוב, יש מקרים של טיפול ממושך הרבה יותר. לגבי העלויות,יש כמה וכמה שיטות טיפול והעלויות בהתאם. אך לא כל טיפול מתאים לכל אחד וגם יעילותם שונה. אני מסכימה שזה יקר - אבל מה לעשות? מפנה אותך למאמר על קנדידה בתקוה שזה יעזור לך.

למעלה