קנדידה

אני 1501

New member
קנדידה

שלום וברכה! הודיעו לי שנמצא אצלי בבדיקת צואה רמת קנדידה 2 מתוך 4. ישר קבעתי תור אצל דניאלה שפי. האם מישהו יכול להמליץ לי מה אפשר לעשות.? האם ניתן לטפל בזה בכלל או שדיני לסבול מזה לעד? האם דניאלה שפי נחשבת להכי טובה בתחום? זה ככ הרבה כסף שאני רוצה ללכת למישהו הכי טוב שהדבר הזה ייעלם לי ודי. אשמח ממש לעזרה כי אני די אבודה ניסיתי עד כה ככ הרבה דברים לגלות מה יש לי והנה סוף סוף מצאתי. אני רוצה לדעת איך ניתן לטפל בזה בצורה הכי מהירה וטובה שיש, אני אשמח לעזרתכם... גם כי נמאס לי לסבול וגם כי נגמר לי הכסף מללכת לככ הרבה סוגי מטפלים... תודה!!!!!

אני 1501

New member
בקשת עזרה....

האם מישהו יכול לעזור לי???? האם הבדיקת צואה שעושים בחיפה אמינה? האם דניאלה שפי ממולצת??? יש כאן אנשים ששמעו או מכירים שיכולים לעזור לי בבקשה?? תודה רבה!!!!

עזרה

אינני מכירה את חיפה.. ולא את דניאלה שפי שהיא לדעתי נטרופטית יש להזהר מאיבחון יתר של קנדידה.. בתחומים מסיומים באלטרנטיבה ולא בהומיאופתיה נוטים להאשים אותה כמעט בכל הסיבות למחלות והתסמינים . מי שלך אותכם לבדיקת צואה כזו ומדוע? בברכה

אני 1501

New member
אממממ

שלום! תודה על העזרה... מי שלח אותי לבדיקה? אני... יש לי תסמינים כבר 6 שנים של בטן רגיזה... זה מוציא אותי מדעתי. הלכתי לגסטרו, דיאטנית ורפואה טבעית. הוצאתי ים של כסף.... שוטטתי באינטרנט וראיתי שלקנדידה יש גם את אותם תסמינים. החלטתי לבדוק את העניין. ראיתי שמפרסמים שיש מרפאה פרטית בביח אלישע בחיפה. התקשרתי, הם אמרו שהם שולחים בדיקה בדואר ומחזירים להם בדואר. זה מה שהיה. החזירו לי תוצאות שיש רמה של 2 מתוך 4. עכשיו, הסיפור הזה יקר. 220 שקל הבדיקה דניאלה 500 והם אמרו שהתרופות יכולות להגיע לסיפור של 2000 שקל!!! הווה אומר הכל: 3000 + אוכל מיוחד במשך 6 חודשים. אי הולכת להוציא על זה 5000 שקל ואני רוצה לדעת האם מישהו כבר התנסה בזה. מה השמועות? אני לא מוצאת משהו על זה באינטרנט וזה מטריד ומצד שני אני ממש רוצה למצוא פתרון, זה ממש מפריע לי בחיים. איך לא שמעת על דניאלה שפי?? נראה שהיא מפורסמת כזאת ... נהייתי עכשיו עוד יותר מוטרדת..... :) תודה!!!

כדאי להירגע רגע.....

ל- אני מבין מאוד לליבך, ואני חושב שמה שאת מתארת זה יותר מידי!!! אני מוכן להמליץ לך על מטפלים שיגבו פחות, ויעזרו יותר, מבלי כל הצורך בהחלפות של מזון מיוחד וכו... חייבים להבין שהבעיה היא פנימית, ולכן לי באופן אישי קשה לקבל קביעה ש"המזון ינצח". נכון, שינוי בתפריט יכול לעשות פלאים, אך לעולם, אבל לעולם לא ירפא את המחלה\בעיה. את מוזמנת לפנות להומאופתים המוכשרים שכותבים בפורום זה, או לחילופין לפנות אלי בפרטי, להמלצה. מאחל לך בהצלחה מכל הלב אבישי

למעלה