קנדה

6ideas

New member
קנדה

מישהו יודע מהו שכר הלימוד פחות או יותר לתואר ראשון בקנדה? וגם- אם אני עוברת מאוניברסיטה בארהב (פה אני פשוט אינטרנשיונל סטודנט) האם אני נחשבת אינטרנשיונל או טרנספר סטודנט?

noa0912

New member
שכר לימוד בקנדה...

זה משתנה מפרובינציה לפרובינציה, אבל אם את אינטרנשיונל סטודנט, זה עולה לך באונטריו לפחות (שזה טורונטו), בסביבות 14000 דולר, וזה משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה...בפרובינציות אחרות, נראה לי שיותר זול... אם את עוברת מארה"ב אני ממש לא יודעת מה הסטטוס שלך...

6ideas

New member
תודה וגם:

קודם כל תודה.... את מכירה אולי אוניברסיטאות מסוימות באופן מקיף?

noa0912

New member
אני לומדת ב- U of T

ה-"האוניברסיטה של טורונטו" עליה אני יכולה לתת לך פרטים בשפע!!! בקשר לאוניברסיטאות אחרות אנ יודעת פחות, אבל אולי גם בזה אני יכולה לעזור... WHAT DID YOU HAVE IN MIND??? הבנתי נכון שאת לומדת בארה"ב?

6ideas

New member
u of t נראת ממש מגניבה...

הבעיה העיקרית שלי היא מלגות לטרנספר סטודנטס אם את יודעת משהו על אונ' בקנדה שנותנות מלגות כאלו+רשמתי לך גם הודעה אישית מפורטת יותר.....

bellman

New member
../images/Emo22.gifUofT

אני סיימתי לימודי תואר ראשון ב- UofT ואני גם למדתי ב- YORK ( עוד אוניברסיטה בטורונטו) ואני יכול להגיד לך שאין כמו UofT! חיי הקמפוס, האוירה , המרצים .....ממש אוניברסיטה מעולה. היא אכן יקרה ( $12,000) לשנה לסטודנת בין0לאומי אבל ברצות הברית זה לא הרבה פחות ( לרמה של אוניברסיטה כזו). אני בהחלט קליאנט מרוצה

noa0912

New member
אתה עושה תואר 2 ביו אוף טי?

אם כן, אז אני מבינה על מה אתה מדבר... היא בהחללט אוניברסיטה ברמה גבוהה, אבל לתואר ראשון היא לא כל כך מומלצת, סתם כי היא ענקית, אין כמעט יחס אישי לסטודנטים, ובכלל היא מדורגת במקומות ממש גרועים לתארים ראשונים... אבל לתואר שני, אין ספק, היא הטובה ביותר בקנדה, ויש לה שם עולמי....

bellman

New member
אני חייב לחלוק איתך

לא, תואר שני אני עושה עכשיו באוניברסיטת חיפה ( אין מה להשוות - שמים וארץ). זה נכון שuof היא ענקית, אבל האוירה נהדרת. יש מבחר קורסים גדול ואני מצאתי שהיחס היה דיי אישי אבל זה אולי בגלל שלמדתי במסלול לא כל כך גדול ( סטטיסטיקה מתמטיקה). ועוד דבר ... אני לא בטוח איפו את בודקת את דירוג האוניברסיטאות אבל uoft היא אחת האוניברסיטאות הטובות ביותר בקנדה ואפילו ( ברפואה, אני חושב) בין הטובות בצפון אמריקה בכלל. אבל, כל אחד והניסיון שלו.

noa0912

New member
דיברתי על תואר ראשון

לפי מה שידוע לי רפואה זה תואר 2... אני יודעת שהיא אוניברסיטה אחת הטובות הבצפון אמריקה, אבל לא לתואר 1... ואני מבררת על הדירוגים מעיתונים שמוסמכים לעשות את זה בקנדה, אגב.. וזה נכון שיש לה שם מצויין! בכל מקרה, אני מאוד נהנת מהלימודים באוניברסיטה, היא באמת נהדרת, יפה, גדולה, ומלאת משאבים ושירותים... אפשר לשאול למה עברת לחיפה?

למעלה