קנגרו בפגייה

זה בטח

מגיע ממקום של לחץ מפני שהילד מחובר להמון מכשירים ובהתחלה לא יודעים מה כל דבר מסמל, כל הצפצופים וכל הקולות ברקע לא מוסיפים. אני חוויתי את הקנגרו אם המון תמיכה כשהרופא הראשי בפגיה ואחת האחיות החביבות היו צמודים אליי ועזרו לי. הם אלו שגם התפלאו ונתנו דיווח על מצבו של הילד והתפלאו כל פעם מחדש איך הילד רגוע ושטוב לו זה גם עוזר לאם להתמודד אם החוויה הקשה בתחושה שכאילו יש לך ילד אבל לא נגיש כי אני פחדתי לעמוד לידו כדי שלא יקרה לו כלום, הריח שלו הקולות שלו החום גוף העדינות והמוחשיות, כאילו הוא עדיין בבטן זז................ ממש ממכר ומשכיח לרגעים את החוויה הקשה.

אנחנו הבאנו רדיו-דיסק

וצרבנו מגוון דיסקים עם שירי ילדים ושירים שאנחנו אוהבים ובזמן שהחזקנו אותם, בין עם לקנגרו ובין עם להאכלה, שרנו להם (אמנם בזיופים אבל לא נראה שהיה להם אכפת
)

פגית

New member
אני מכירה מישהי עם שירונים../images/Emo8.gif

כן לשיר ולדבר אליהם זה נהדר, נראה לי שדווקא מוזיקה חיצונית זה קצת מפריע, אני כשהשתחררתי נרדמתי רק עם רדיו ואור, כי לכל אחות היה רדיו עם תחנה אחרת עליו, קצת מעיק, ביחד עם כל ההמולה האחרת...

chin1

New member
פגיה בתל השומר

אפשר להציא מקילו אחד , מצאתי שיש אחיות שיותר מעודדות קנגרו ואפשרו לי לעשות קנגרו גם לא ממש בזמנם הקבועים, וגם כאשר היה עוד חצי שעה לארוחה , לעומת זאת היו אחיות שכשהם היו במשמרת הרגשתי שהתחננתי לעשות קנגרו לילד, אז באופן כללי מדיניות בית החולים היא בעד קנגרו אבל היישום משנה ביחס לאחיות השונות שנמצאות במשמרת וארחיות על התינוק. וזה לפעמים מאוד אבסורדי כי היו לי תאומים שהיו באיזורים שונים של אותו חדר בפגיה כך שטופלו על ידי אחיות שונות ולפעמים רק לאחד מאתינו הרשו לעשות קנגרו כאשר האחות שסרבה טענה שיש הרבה עומס כרגע, מנקים, עוד מעט ארוחה וכדומה. באופן כללי הייתי מקפידה לפחות על פמיים קנגרו ביום לכל ילד (בעלי היה עושה פעם אחת לכל ילד, כך שסה"כ כל ילד זכה בדרך כלל לשלוש קנגוריים של כשעה לפחות ). מבחינה רגשית הקנגרו נתן לי להרגיש אמא , נתן לי המון כוחות, וזה היה הכי כיף בעולם

הרמוניה

New member
ילדתי במאיר

בהחלט היה עידוד לקנגרו. הח'ברה שלי נודלו אומנם "גדולים" יחסית-1730 1890 אבל נזקקו לעזרה בנשימה בהתחלה ואצל שניהם הגמילה הסופית היתה תוך כדי הקינגור.... (אין חוויה כמו לאפשר לילד שלך לנשום לבד בשביל לחזק את תחושת המסוגלות האימהית שכל כך מתערערת עם לידת פג....) הרמוניה

למעלה