קנאות????????. מה פתאום

ק-ס-ו-מ-ה

New member
קנאות????????. מה פתאום

בבוקר נסענו לבקר את רופא הילדים, הוירוס הזה שדבק בקטנטנה שלנו עשה בה שפטים והחלטנו להלחם בו עד חורמה. זה היה יום קייצי ונראה היה כי כולם ברחוב מחייכים. הנסיעה היתה נעימה וריח של חופש הורגש באויר. ואז....בסיבוב הסמוך למרפאתו של הרופא, האט בעלי את הרכב, והחל את פניתו שמאלה כשסמוך אליו עברה בחורה עם מכנס צמוד צמוד בצבע אדום וחולצה צמודה לגופה. עד כאן לא היתה לי שום בעיה עם המבט שהוא העיף לעברה, אבל.....בעיצומו של הסיבוב הוא גם סובב את ראשו אחורנית כשהוא מוציא חצי ראש מבעד לחלון וזאת בכדי לתת מבט נוסף ב"ישבנים המושלמים"שלה , כדבריו. וכך התחילו העיקצוצים: אני: "בואנה, אתה חולה, בחיי" הוא:"חולה?????????. על מה את מדברת?" אני:"אין לי בעיה שאתה מסתכל, אתה יודע שאני לא קנאית אבל..." הוא: "אבל מה????????" אני: "התנהגת כמו ילד שראה סוכריה, ממש תגובה של נער" הוא: "תגידי, את בסדר? מה עובר עליך?" אני: "טוב שלא שרקת לה........(ופה נתתי לו מבט של מופתעת) הוא: "נשבע לך, השתגעת.......כולה הסתכלתי.....זה רק מראה שיש לך גבר בריא." אני: "כן כן.....בריא........עוד יתפס לך הצוואר יום אחד" הוא: "די ממי, מה קרה לך, ממתי את קנאית.....את יודעת שאין כמו הישבנים שלך בעולם.......אני חולה עליהם..." אני: "טוב עזוב, אתה לא מבין למה התכוונתי.....בסך הכל התכוונתי שהתנהגת בצורה ילדותית.......בחיי שאין לי בעיה שתסתכל....גם אני מסתכלת, אבל בטאקט......... הוא: "את מסתכלת??????????????????????????????" אני: "מה חשבת........? חחחחח גם לנשים יש עיניים. עזוב, בוא לא נתווכח, עוד בסוף נריב בגלל ישבנים של אישה......."

ביננו - בלי שאף אחד ישמע../images/Emo8.gif

התגובה שלך מאוד מובנת. אלוהים נתן עיניים כדי להסתכל - אבל עם גבול ובעלך לצערי עבר את הגבול.

טאKילה

New member
יו הוא גם מסתכל על תחת???../images/Emo12.gif

חחחח לא יודעת מה מושך אותם להסתכל אחורה, מה רע בחזית? חחח בטח שאת קנאית, אבל מותר לקנא סימן שאת בריאה עליו.

מימד העומק...

הוא פשוט בדק שהיא לא דו-מימדית....
גם אני חוטא בבדיקת העכוז לבחורות נאות שעוברות ותהיתי אם זה נורמלי... חחחחחחח

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית לא קנאית

nightroll

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האם קסומה קנאית??? סתם, סתם. האמת שבעלי לחלוטין לא מקנא. אני תוהה אם זה תקין. אני מקנאה בדגים שלו.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחחח נייט

לקנא בדגים, זה כבר סקאלה אחרת (דרגה מתקדמת יותר).........חחחחחחחחח סתם סתם.....חחח

nightroll

New member
תשמעי

הם מקבלים ממנו יותר תשומת לב מאשר אני והילדים. יותר חום אהבה ודאגה, ויותר התעסקות. האיש בא הביתה, שלום-שלום וניגש אל האקוואריום שלו להאכיל את הדגים ולבדוק את חומציות וטמפרטורת המים. כן, עוד לא ויתרתי על החלום למזוג קצת אקונומיקה לאקוואריום אם הוא לא ישתפר.

יש שטוענים

שאת התיאבון מקבלים בחוץ אבל צריך לאכול בבית... ואני אומרת אם את לא מנצחת אותו תצטרפי אליו... זה עובד. אני למשל, מחפשת לבעלי חתיכות (או לחליפין חתיכים...) ושנינו כבר מוצאים את הפגמים יחד...

מקסיקני

New member
חחחחחחחח קסומי הוא פשוט...

בדק אם לא באה תנועה מאחור..על מנת להשלים את הסיבוב כראוי.. לא הבנת את מבטו...שוב אנחנו הגברים לא מובנים... או שהוא רק בדק אם אין תמרור של פסי האטה בדרך..חחחחח חוץ מזה עם שקע כמו שלך...למה להסתכל על שתי גבעות?חחחח נשמה כל עוד רק מסתכלים ולא נוגעים הכל בסדר... ויש לך מזל שהוא לא הוציא תיד וגם ליטף ....חחחחח זו היתה כבר הטרדה מינית....

למעלה