קנאה

tzurtzur

New member
קנאה

בן הזוג שלי מקנא בקשר עם הידיד הכי טוב שלי שהוא במקרה גם הומו מוצהר(הכרתי את הידיד לפני שחזרתי להיות בקשר עם בן זוגי). אחרי מריבות חוזרות ונשנות בנושא החליט להציב לי אולטימטום או הוא או "הידיד", זה קורע אותי ואני לא מתכוונת לוותר על החברות המקסימה שיש לי עם ידיד שלי. אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם, נראה לכם נורמאלי? כמה שאני לא מסבירה לו שהבן אדם אוהב ויאהב לעד גברים בלבד זה לא עוזר הוא מקנא קנאה מטורפת בקשר החברותי הזה!

seeyou

New member
מה קורה לכן בנות?../images/Emo10.gif

עוד לא הבנתן שהגברים הם "רכושנים" בקשר לנשים שלהם? אני,גבר מסוג ישן....לא אוהב פרנטנרים לאישתי....ידידים,הומוים ,שכנים.... ברגע שרותים זוגיות עם או בלי קבלות חייבים להגדיר גבולות. רוצים ביחד ובו זמנית כול אחד לחוד? אפשרי הכול בהסכמה הדדית...אחרת לא ילך... את חייבת להחליט דעתי? אם את שואלת סימן שעדיין החבר הוא במקום שני...וזה אף גבר לא יסכים. יוסי

julianoche

New member
תעמידי אותו במבחן

יש משפט חכם שהדאלי לאמה אמר :" אם יש לך מישהו אהוב שרוצה ללכת , תן לא ללכת . אם הוא חוזר , אתה אהובו לתמיד . אם הוא לא חוזר , כנראה שאף פעם לא היית אהובו " . את לא "עובדת " אצלו . תשאלי אותו מה היה קורה אם הוא היה צריך לוותר על מישהו ע"מ להיות איתו . כשאוהבים מישהו , רוצים להיות ביחד איתו ולא משנה מה . אם בשביל להיות איתו צריך לעשות ויתורים כואבים , אז השוק מלא באנשים אחרים שיהיו מוכנים לעשות ויטורים בשביל להיות אתך .

czar

New member
התשובה היא בחוכמה ולא במלחמה.

הם מכירים? אולי אם יכירו חבר שלך ירגע?! יש מצבים שהם מצבי פינה שאין מהם מוצא, תנסי להרגיע קצת עם הידיד עם כמה שפחות חשיפה לחבר ולנסות להרגיע את החבר. מצד שני, חבר שלך כנראה (אם הוא הגיוני) לא היה מתנגד אלא אם היית מספרת לו כמה ההומו מותק, וכמה את אוהבת אותו וכמה הוא נשי וכו מתוך מחשבה שחבר שלך לא יבהל מהידיד כי הוא הומו אלא מה, כמו שאמר CU, גברים רכושניים, בטח בגיל הזה ובטח בגיל הכרונולוגי שלכם. אם הוא סתם מקנא מתוך אין סיבה אז תזהרי, אבל אני בטוח שזאת לא הסיבה.

נטע31

New member
לא לוותר

החברות שלך אם הידיד חשובה לך! למה לנתק קשר כזה? הוא מבקש, אז מה? מה יהיה אחר כך??? אם את מוותרת עכשיו תצטרכי לוותר על עוד דברים שלא נראים לך נורמלים... דברי איתו, שתפי אותו והכי חשוב שתביני שקנאה מטורפת זה דבר חולני.

yoyoloveu

New member
:)

ברגע שבן זוג מתחיל להגיד לך עם מי להסתובב ועם מי לא אז תגידי לו יפה שלום ותמשיכי בחיים שלך. בן אדם כזה את לא צריכה לידך.. אם יותר מאוחר הקשר יהיה יותר רציני הוא לא יניח לך שניה.. כל הזמן ישאל לאן ואיפה את הולכת.. וזה ממש אובסורדי לקנא בידיד ובמיוחד כשהוא הומו. הוא קנאי והוא לא יוותר לך... אז למה שתוותרי לו.? הוא אמור לסמוך עליך וזה רק מראה כמה הביטחון העצמי שלו בריצפה....

אהבה ללא תנאים מוקדמים

למזלי זה היה או הוא או הסיגריה אז היה לי קל ליבחור ., אני חושבת שאת צריכה לעשות חשבון עים את באמת אוהבת את החבר שלך כי עים באמת היית אוהבת אותו לא היית שואלת את השאלה והיית מוותרת על הידיד ., אני בתור אשה גם לא הייתי מוכנה שלבעלי תהייה ידידה אפילו והיא היתה לסבית ., אז תחשבי על זה כי עים הוא באמת אוהב אותך ואת אוהבת אותו אז חבל לקלקל מערכת יחסים שכזו.

yoyoloveu

New member
מצחיקה..

אני רואה רק שאת בן אדם ממש אבל ממש חונק מבחינת מערכת יחסים.. את לא מוכנה שלבעלך יהיו ידידים וידידות אז תאמיני לי אם תמשיכי ככה בגישה הזאת הרבה לא ישאר לך זה בטוח. מה רע בידידים? מה אישה צריכה להיות תמיד מרכז חייו של הגבר או ההפך? יש לי חברה שגם חשבה ככה... היינו חבורה של כ- 7 ידידים מאוד טובים מכיתה א' ואז היא פגשה מישהו שלא היה מוכן לחלוק אותה עם אחרים. אמר לה לבחור והיא בחרה אותו. כתוצאה מזה לא היו לה ידידים בכלל והיא התרחקה מכולם. כשהיא רצתה לדבר על הביעיות שלה עם הבעל והוא לא רצה להקשיב היא נסתה את הידידים שהרחיקה מהחיים שלה ואף אחד כבר לא היה מוכן לעזור לה. רק אחרי כמה שנים ביחד היא הבינה שהקורבן שהקריבה בשבילו היה מוגזם. לקח לה המון זמן להחזיר את האמון בנו, הידידים שלה והיא אמרה לחבר או שזו היא או שהוא נותן לה מרחב, חופש ויכולת בחירה והיא הבטיחה לו שהיא אוהבת אותו מהכל הלב. הבחור לא היה מוכן להתמודד עם זה ולכן זרק אותה.. ונתן לה גם אולטימטום. או שזה החברים או שזה הוא. והוא בסופו של דבר הפסיד אותה והיא יצאה מורווחת כי חבר כזה לא צריך בחיים שלך.

סליחה אבל אמרתי ידידות לא..

ידידים או חברים את זה יש לו לרוב וגם הקשר של בנות הזוג של החברים הם טובים ., אני פשוט היתכוונתי לידידה ידידה לא לידיד או חבר או חברה של החבר או אשת החבר. שלבעלי תהייה ידידה זה לא! כי אין דבר שכזה ידידה גם מאהבת יכולה להיות בגדר ידידה.וגם אצל בעלי אין דבר כזה שיהיה לי ידיד רק ידיד יש לנו את החברים שלנו שהם זוגות ואין לנו מיפגשים עים אחד מבני הזוג לבד . לדעתי בני זוג צריכים להציב לעצמם מתחילת הדרך גבולות ועים זה לא הולך מההתחלה אז חבל"ז ביכלל. אני ידידה של בעלי חברה אחותו ואשתו וכנ"ל גם הוא ככה מערכת פתוחה היא חשובה גם שיש לנו "גבולות".

yoyoloveu

New member
כן..

כנראה לא ממש הבנתי אותך.. חשבתי שאת מתכוונת לזה שאת שוללת ידידים לבעלך באופן מלא.. אבל עכשיו הבנתי למה ההתכוונת.. :)

seeyou

New member
היא לא מצחיקה-היא צודקת בגישתה

וגם את
.... את מהסוג של נשים(ישנם גם גברים) שהמסגרת של זוגיות "לוחצת" במקומות מסוימים. "מה אישה צריכה להיות תמיד מרכז חייו של הגבר או ההפך? " זה שם המשחק
...את לא רוצה לשחק ע"פ הכללים ? אז יש לך ברירה....לחיות חופשי כמו ציפור.... זאת מסגרת מוכרת עוד בתקופת של אבי..."קומונות"...ילדי פרח... שורה תחתונה: הנשואים לא מתאימים לכולם,וטוב שמודעים לזה. "היינו חבורה של כ- 7 ידידים מאוד טובים מכיתה א' ..." פעם פגשתי חבורה של כמה זוגות שהיו "ביחסים טובים" עוד בזמן התיכון. כיום יש לכולם ילדים...הם נפגשים ומבלים ביחד,לא אורגיות-אבל יש "תחלופה" ביניהם ע"פ מה שהנשים קובעות.
keep smiling יוסי נ.ב
כול הזמן החברה האנושים נימצאת בחיפוש אחרי הסוד לנשואים מוצלחים. עד היום לא נימצא
למה?
בגלל שזה סוד.

למה?

למה לוותר על חבר שכזה? אני בטוחה שהוא יותר נאמן מחברה. בגלל שבעיני החבר שלך הוא לא מוצא חן, אתם צריכים להפסיק את החברות שלכם? לא, אני לא הייתי מוותרת על ידידות יפה שכזו, ללא אולטימטום מצידו...אתה ואני....ממשיכים....וגם החבר שלי ההומו - ימשיך להיות החבר שלי הלאה. כך תעמידי את הדברים. באיזו זכות הוא יגיד לך עם מי להתחבר? מה פתאום? גם את מחליטה עבורו עם מי להתחבר? סליחה...לא מקובל עליי.

למעלה