קנאה צרופה....

קנאה צרופה....

שוב אני וסיפורי הפיצוציה... אבל הפעם - משהו יוצא דופן... שבוע שעבר כשעבדתי אז מצאתי לנכון לשים ברקע של השולחן עבודה של המחשב בקיוסק - את הציור שיש על אחד הקיור של חברי הפורום הציור של פניו של מאיר.... ככה זה נשאר - כאן - והיום - זאת אומרת עכשיו תוך כדי שאני עובד אז נכנס איזה מישהו ואומר לי "מה זה שם מאיר אריאל...?|" הנהתי בראשי.... אמרתי לו ששמתי את התמונה כאן - שתיתן קצת אור... שתאיר.... אז הוא מחייך ומספר לי שהוא זכה להתגלות של מאיר... נפעמתי... אז חקרתי אותו קצת..... מסתבר שהוא חלם שמאיר מדבר אליו ממש... התגלות... הוא גם סיפר לי שהוא זכה להיות בהופעה אינטימית של מאיר - 20 אנשים בקהל באילת - ביאכטה-פאב.... הוא מספר על חוויה בלתי נשכחת.... מטר וחצי ממאיר... וש "הוא שמח שאנשים צעירים אוהבים ושומעים את מאיר...." ואז הסתלק לו... ואני נשארתי בוהה - מנסה לדמיין את עצמי בהופעה שכזאת.... אז החלטתי לשתף אתכם... אולי זה עוזר....

זה לא שאני לא...

חלמתי על מאיר.... זה נדיר כשזה קורה... אני לא זוכ רמתי הייתה הפעם האחרונה אבל אני זוכר שבחולם - אני נמצא באודטוריום של בית הספר ומאיר מופיע מול כל האנשים\תלמידים - אני לא סגור על זה ומבצע את "שיר לכל המשפחה" ואני ביחד איתו... "רוממה נולדה....." וואו קמתי מזיע מהתרגשות..... אבל הבחורצ'יק שהיה כאן דיבר ממש על התגלות...

זהו - שהבנאדם הסתלק...

וגם תמיד - אבל ת-מ-י-ד בדוק בדוק בדוק בדוק שברגע שמישהו מעניין נכנס לחנות - ואפשר לנהל איתו איזה שיחה של לא נורמלים אז פתאום יש עבודה ודברים שצריך לעשות.... אומרים שמרפי עלה על החוק הזה לפניי...
מזל שאני לא לבד בכל העבד הזה אה... "סוף העולם בלוז סוף העולם..."

למעלה