קנאה טובה
לפעמים אנחנו רבים, לפני או אחרי מפגש עם זוג. לפעמים סתם על שטויות, לפעמים על דברים מהותיים.
המשיכה שלי לגבר השני מערערת אותו. מעלה בו רגשות קשים של כעס ושנאה.
בבקר הוא מעיר אותי עם הלשון שלו בכוס שלי, מסניף את הריח שלי עמוק פנימה. זה סימן טוב מבחינתי. סימן שהקנאה שלו עברה את חומות ההגנה ועשתה מטאמורפוזה לתשוקה, לאהבה לכיבוש.
הוא מסתובב סביבי כל היום. אני יכולה להריח את החרמנות שלו וזה משעשע אותי.
בצהריים הוא בא "לנוח" איתי. שולח ידיים, מגלה שאני ערומה מתחת לשמיכה, יורד שוב לבין הירכיים שלי.
אני מניעה את האגן שלי כלפיו, נהנת לשחק בלשון שלו, מהדקת את ירכיי על ראשו. הוא גורם לי לגמור ברעידות חזקות מהר מאוד.
הוא נשכב מאחורי על הצד, מושך את האגן שלי אליו וחודר אליי.
"הוא מוציא ממך את הצד הדומיננטי, נכון?" הוא לוחש לי באוזן
"כן. לגמרי!"
"מה עשית לו אתמול שהוא כל כך נהנה? הכנסת לו אצבעות?"
"רק אצבע"
"למה רק אחת? היית צריכה להכניס לו שתיים. הוא נורא רוצה את זה, ישר מפסק את הרגליים בהזמנה.."
אני מופתעת עד כמה זה מחרמן אותו
"ומה היית רוצה לעשות לו? על מה את מפנטזת?"
"לשחק בו, להשתמש בו לתענוג שלי, לתת לו הוראות איך לענג אותי. תלקק אותי לאט, מהר, שוב לאט, לשון רחבה ורכה, עכשיו תמצוץ לי את הדגדגן בעדינות.. לראות לו בעיניים שזה מדליק אותו שאני משתמשת בו ככה.לשחק עם ההנאה שלו, להחליט מתי הוא יגמור, לגרום לו להתחנן למה שהוא רוצה, לזיין אותו. זה מחרמן אותי רצח להרגיש גבר כזה חזק ובטוח בעצמו מתמסר לי ככה."
"יש מצב שהיתי נהנה לראות אותך שולטת בגבר ככה"
הוא גומע כל מילה שלי בשקיקה, אני שומעת בנשימות שלו שהמילים שלי מטריפות אותו.
"אתה רוצה לגמור?" אני שואלת בזמן שאני צובטת לו בעדינות את פיטמה ימין.
"כןןןן"
"אני לא בטוחה שאני מסכימה לך..בא לי עוד לשבת לך על הפנים בערב, להשתמש לך בלשון, להרגיש את האף שלך מתחכך בדגדגן שלי, את הזיפים שלך כל הכוס שלי"
"אני ממש ממש רוצה לגמור"
"אממממ באמת? רוצה?"
"כן.. בבקשה.. אני ממש ממש.."
"תגמור! תתפוצץ בתוכי מדהים שלי!"
לפעמים אנחנו רבים, לפני או אחרי מפגש עם זוג. לפעמים סתם על שטויות, לפעמים על דברים מהותיים.
המשיכה שלי לגבר השני מערערת אותו. מעלה בו רגשות קשים של כעס ושנאה.
בבקר הוא מעיר אותי עם הלשון שלו בכוס שלי, מסניף את הריח שלי עמוק פנימה. זה סימן טוב מבחינתי. סימן שהקנאה שלו עברה את חומות ההגנה ועשתה מטאמורפוזה לתשוקה, לאהבה לכיבוש.
הוא מסתובב סביבי כל היום. אני יכולה להריח את החרמנות שלו וזה משעשע אותי.
בצהריים הוא בא "לנוח" איתי. שולח ידיים, מגלה שאני ערומה מתחת לשמיכה, יורד שוב לבין הירכיים שלי.
אני מניעה את האגן שלי כלפיו, נהנת לשחק בלשון שלו, מהדקת את ירכיי על ראשו. הוא גורם לי לגמור ברעידות חזקות מהר מאוד.
הוא נשכב מאחורי על הצד, מושך את האגן שלי אליו וחודר אליי.
"הוא מוציא ממך את הצד הדומיננטי, נכון?" הוא לוחש לי באוזן
"כן. לגמרי!"
"מה עשית לו אתמול שהוא כל כך נהנה? הכנסת לו אצבעות?"
"רק אצבע"
"למה רק אחת? היית צריכה להכניס לו שתיים. הוא נורא רוצה את זה, ישר מפסק את הרגליים בהזמנה.."
אני מופתעת עד כמה זה מחרמן אותו
"ומה היית רוצה לעשות לו? על מה את מפנטזת?"
"לשחק בו, להשתמש בו לתענוג שלי, לתת לו הוראות איך לענג אותי. תלקק אותי לאט, מהר, שוב לאט, לשון רחבה ורכה, עכשיו תמצוץ לי את הדגדגן בעדינות.. לראות לו בעיניים שזה מדליק אותו שאני משתמשת בו ככה.לשחק עם ההנאה שלו, להחליט מתי הוא יגמור, לגרום לו להתחנן למה שהוא רוצה, לזיין אותו. זה מחרמן אותי רצח להרגיש גבר כזה חזק ובטוח בעצמו מתמסר לי ככה."
"יש מצב שהיתי נהנה לראות אותך שולטת בגבר ככה"
הוא גומע כל מילה שלי בשקיקה, אני שומעת בנשימות שלו שהמילים שלי מטריפות אותו.
"אתה רוצה לגמור?" אני שואלת בזמן שאני צובטת לו בעדינות את פיטמה ימין.
"כןןןן"
"אני לא בטוחה שאני מסכימה לך..בא לי עוד לשבת לך על הפנים בערב, להשתמש לך בלשון, להרגיש את האף שלך מתחכך בדגדגן שלי, את הזיפים שלך כל הכוס שלי"
"אני ממש ממש רוצה לגמור"
"אממממ באמת? רוצה?"
"כן.. בבקשה.. אני ממש ממש.."
"תגמור! תתפוצץ בתוכי מדהים שלי!"