קנאה הורגת.

dancer16

New member
קנאה הורגת.

אני סתם רוצה לשתף כדי להוציא את זה כבר ואני ממש רוצה שתגידו לי מה אתן חושבות .. זה ידוע שמחול זה אחד הדברים הכי תחרותיים בעולם, אבל אני פשוט מתוסכלת זה כבר עובר כל גבול! אני מרגישה שאני מתרכזת בדברים מטומטמים כמו "למה המורה התחילה להסתכל עליה ולא עליי??".."השיעור הזה היא לא התייחסה אליי בכלל".. וכו'..דברים שלא אמורים להעסיק אותי בכלל מעסיקים אותי הכי הרבה! אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני כל כך אוהבת לרקוד אבל זה פשוט לא בריא כבר, זאת קנאה מטורפת.. הדבר הכי קטן פשוט מוריד לי את המצברוח לרצפה!.. פעם הייתי רגילה לקבל את כל התשומת לב מהמורה, כל המחמאות, כל המבטים אליי, ובאמת שהרגשתי טובה, ולאט לאט זה יורד ויש מישהי אחרת שמקבלת את כל התשומת לב..ואני יודעת שזה טפשי וילדותי אבל זה משפיע עלי המון. מה אני יכולה לעשות כדי לחזור סוףסוף להתרכז בריקוד עצמו נטו!! ולא בדברים מעצבנים מהצד??.. זה קורה גם לכם או שזאת רק אני?

../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif.

תראי, דבר ראשון, מחול זה באמת באמת עניין תחרותי, אז סביר להניח שזה משהו די נפוץ
. דבר שני, אני חושבת שכדאי שתזכירי לעצמך למה את רוקדת. את יכולה להסתכל בתמונות או וידאוים של מחול, אפילו של עצמך, לראות מה מרגש אותך בזה, ובעצם לעורר מחדש את הזיקה למחול. את תראי שיש לך להט להצליח ולעשות את זה, הכי טוב שאת רק יכולה
ואז את תביני שלא מעניין אותך היחס של המורה.... זאת אומרת, כמובן שזה יעניין אותך, הרי צריך תיקונים ומילה טובה פה ושם, אבל זה יהיה לך הרבה פחות משנה כי את תגיעי לסטודיו בשביל לרקוד, ולהוציא מעצמך את ההכי טוב והכי להינות ממה שאת הכי אוהבת לעשות
. אני יכולה להעיד על עצמי שקרה לי משהו דומה, שלא הצלחתי להתרכז רק בריקוד. זה נורא הציק לי, ועשיתי פחות או יותר מה שכתבתי לך, וזה די עזר לי
. ולא, זה לא ילדותי

שמעי

בקשר לעניין של המורה אני יכול להבין אותך השנה התחלתי לרקוד בלט ובואי נגיד שאני לא הכי טובה ודווקא כי אני בהתחלה אני צריכה את כל התיקונים וזה כי אני לא במצב של לתקן את עצמי המורה די שונאת אותי היא עושה לי כל הזמן פרצופי שנאה כזה חח ואני לא מדמיינת בכלל בכלל כולם שמים לב לזה היא לא מעריכה אותי בכלל וכל הזמן אומרת שאני לא עושה מה שאני יכולה וצריכה לעשות למרות שאני חוזרת מתה משיעורים. היא לא אוהבת את העובדה שאני לא קופצת ובקיצור לא משהו בינינו ואני רואה לעומת זאת מישהי שבאה באמצע השנה לפני כמה חודשים.. כל תשומת הלב אליה, גם היא חדשה והכל נכון שהתחלה זה היה קצת מעצבן והכל אבל אפשר להסתדר גם בלי זהואני יודעת שהשתפרתי ולא מזה שהיא צעקה עליי ..

לגמריי מבינה!!!../images/Emo192.gif

גמלי זה קורה! יש אצלינו אחת בלהקה שרוקדת פשוט מושלםם! ובאמתת הייתי דופקת את הראשש בקירר שעד עכשיו אני הייתי הכי טובה (באמת!) ומקבלת את כל המחמאות... אבלל האמת שהתחלתי לפרגןן לאותה ילדה... פשוט החמאתי לה על תנועה פה תנועה שם... זה נשמע דפוקק אבל זה עזר לי להרגיש יותר טוב.. ונתן לי מוטיבציה וחזרתי לקבל מחמאות ולהרגיש טוב! תנסיי :) בהצלחה !

אני ככ מזדהה איתך

כשאת רגילה שהמורה כל הזמן מסתכלת רק עלייך, את הכוכבת שלה כביכול, ופתאום היא מתחילה להסתכל על מישהו אחר את חושבת אולי את מאכזבת אותה.. אולי הרקדנית ההיא יותר טובה ממני אין מה לעשות יקירתי חייב ללמוד להסתדר עם זה

אוגם

New member
לכולם זה קורה...

את יכולה לחשוב על זה מכמה כיוונים. יכול להיות שהיא מסתכלת עליך פחות ומחמיאה לך פחות כי היא כבר סומכת עליך שאת מספיק טובה וחזקה בחומר בשביל לתת את ההכי טוב שלך גם בלי שהיא תחמיא לך כל שנייה. או שאולי בגלל שקיבלת הרבה מחמאות התחלת להוריד הילוך בשיעורים ואיבדת פוקוס... את יכולה לפתור את זה בקלות. קודם כל- אם את רואה שהמורה בקושי הסתכלה עלייך בשיעור תכבדי את העובדה שהיא סומכת עלייך ותתני את ההכי טוב שלך בשביל תתקדמי, או בשביל שהיא תסתכל עלייך- אם את עדיין צריכה את זה. אם את רואה שהיא מחמיאה לילדה אחרת, ואת מתחילה לקנא, תסתכלי על הדבר שהמורה החמיאה לה ותיישמי אותו על עצמך. תשתפרי כל הזמן ותוכיחי לעצמך שאת רוקדת בשביל עצמך ובשביל ההתקדמות שלך. כשתיהיי גדולה יותר ותרקדי (אם תרצי) בלהקה מקצועית המורה לא יהיה שם כל שנייה לתקן לך כל דבר קטן. תרגילי את עצמך לבחון את הגוף שלך. תחשבי תןך כדיי התרגיל- אני מחזיקה בטן? אני מכווצת ישבן? אני מותחת פוינט עד הסוף? אני מרימה הכי גבוה? וכו וכו וכו.... תתקני את עצמך ותיהיי המורה של עצמך. בהצלחה(= יומטוב

dancer16

New member
תודה!

תודה רבה לכולכן על העצות באמת זה עזר לי מאוד, אני הולכת ליישם כל אחת ואחת מהעצות כי באמת שאני במשבר ענק.. אני מקווה שזה ישתפר ולא יישאר ככה... תודה שוב אתן ממש מתוקות[=

למעלה