קנאה/או חרדת נטישה????????

סוריי

New member
קנאה/או חרדת נטישה????????

אני בחורה מאוהבת,לצערי אבי ניפטר לפני 3 חודשים ואני מובטלת... חברי ואני רוצים לעבור לגור יחד אך אין באפשרותי לעשות זאת עכשיו. בשלב זה הוא מחפש שותפה חדשה לדירה, קשה לי מאוד עם כל שיחות הטלפון שהוא מקבל , עם החקירות שעושות לו בנות בטלפון לגביי חייו האישיים, ועוד יותר עם העובדה שהוא מעדיף בחורה על בחור.אני יודעת שאני צריכה לבטוח בו ולהאמין באהבתינו...אך זה לא פשוט כלל...אשמח לעצות חכמות אין לשרוד את התקופה הקשה הזו...בלי ליצור משבר מיותר.

גרא.

New member
כשנותנים לחתול לשמור על השמנת..

את לבטח יודעת איך זה מסתיים..לא ברור לי כמה זמן אתם חברים,כי לכך יש משמעות.אבל,את יכולה להסתכל על הסיטואציה הזאת משתי נקודות מבט.האחת, כמובן,דרך לבדוק את אהבתכם..יש בה סיכון,מאחר ובהרבה מקרים של שותפיות מעיו אלה,התפתחו יחסים קרובים,אינטימיים בין השותפים.כורח מציאות של מגורים משותפים יחד.מצד שני,את וכלה לראות את זה,כאילו הוא,חברך,מנסה ובודק את אהבתו אלייך..האם ימשיך לאהוב אותך,גם כאשר חלק רב מזמנו,הוא נמצא עם בחורה אחרת..נכון,זרה,תחילה.אבל מה יקרה בהמשך? ואיך אפשר לדעת מה חושבת,או מה תרגיש הבחורה שתגור איתו,האם היא לא תפתח כלפיו רגשות??? לי לא נראה כל כך מובן למה דווקא הוא מחפש שותפה (חוץ מהצורך בנקיון..) ולכן להבנתי,אם אכן זה יקרה,כפי שהוא רוצה,אהבתכם תתקשה לשרוד,..נראה לי כי הכי טוב היה שיחפש שותף..ואם אינו מוכן..כדאי לך לראות את הקשר ביניכם כזמני,לקראת פרידה..ומוטב שאת תהיי היוזמת.לצערי...

למעלה