קן הקוקיה בג'טס

philadelphia76

New member
קן הקוקיה בג'טס

אם לא הספיקה להם העונה שחלפה עם מופע הקרקס סביב עמדת ה QB, עכשיו הוסיפו עוד אחד לסלט. שלא יקבלו רק קלקול קיבה.
זה אומר שהם ככל הנראה ישחררו ק"ב קיים - אולי בטרייד (כאן כבר המחיר יהיה זול) - אבל מי יהיה מוכן לקחת את טיבו?

s t i f f l e r

New member
רק טיבו? מה לגבי השאר?

יש להם ברוסטר 5 ק"בים גם בלי ג'ינו סמית': סאנצ'ז, טיבו, מקלרוי, דיוויד גרארד הוותיק, ומאט סימס (שהקשר שלו לפוטבול כרגע הם אביו, ק"ב העבר פיל סימס, ואחיו כריס ששיחק תקופה מסויימת בליגה ונמנה היום על צוות האימון של הפטריוטס).
אתה רואה קבוצה שתהיה מוכנה לקחת אחד מהם?

Yo-man

New member
thank you, lord.

כל הטיבו-אקספרמנט הזה היה כתם מעיב על הליגה הזו.
שילך לעשות קמפיינים נגד הפלות ויעזוב את הליגה בשקט.
או ברעש, אבל בלעדיו בכל מקרה.

ESPN

New member
נראה לי שכרגע הרבה קבוצות מתרחקות

לא רק בגלל חוסר הכישורים, אבל גם בגלל הקרקס שהוא מביא איתו, שזה קצת עצוב באיזשהו מקום. לא אשמתו שהתקשורת רודפת אחריו.
אני עדיין לא מבינה למה ג'קסונוויל לא מביאה אותו באיזשהו תפקיד. אם יש קבוצה שצריכה קצת באז תקשורתי זה הג'אגוארס. בשביל אף קבוצה אחרת זה לא הגיוני להחתים אותו.

לחלוטין לא מסכים איתך,יורם.

ספורטאי עם אישיות מדהימה,מוסר עבודה וווינר בחסד.
דעת הקונצנזוס מקיר לקיר מכל גורם,רשמי או אנונימי,שבא איתו במגע.
כן,הוא סוחב איתו באג ביכלת המשחק כ QB - בין השאר כי הכשרון לאלתר שהספיק לקולג' לא מספיק כאן.
וכן,הוא סוחב איתו קרקס - לחלוטין שלא ביוזמתו (לא תמצא אותו בשום השקה/פתיחה וכד').
זה אולי יכשיל אותו מלממש את הפוטנציאל שלו - זה לא אמור להפוך אותו לנטע זר לליגה בעייני אף אחד.
זולת,כמובן,לאלו שצמאים לכשלונו ממניעים זרים.
מה שמביא לעניין הבא שמצאת לנכון להעלות...
לא רק שהתשדיר ששל טיבו ואימו היה תשדיר של "בעד"(שמירת ההריון) ולא "נגד" כלום -
אני גם מתקשה להבין את להט התיעוב כלפי מי שבסה"כ העז להביע עמדה בנושא שמלבד מבימין ובשמאל הרדיקליים בארה"ב - אין אף אדם סביר שייטען ש ל א מדובר בנושא סבוך ומרובה פנים.

DEJ

New member
אין חיה כזו...

לא נגד כלום? בוודאי שנגד. מי שבעד שמירת העובר נגד מתן זכות בחירה לאשה האם להפיל או לא. פטרנליזם מהסוג הבזוי ביותר על גוף של אדם אחר. אבל זה בסך הכל נשים, אז מה פתאום לתת להן לבחור?

לא מדובר בנושא סבוך כלל. אלא שישנם גורמים בארה"ב שהיו רוצים לראות את הפונדמנטליזם הנוצרי משתלט על המדינה. זה טוב בדיוק כמו כל פונדמנטליזם איסלמי או יהודי.

אז נכון - זכותו להביע עמדה, טפשית ככל שתהיה, בלי שזה ישפיע על השאלה האם לקחת אותו כשחקן. מצד שני, זה לא מונע ממני מלגחך בהנאה מלראות אותו מבזה את עצמו. שהרי אין שמחה כשמחה לאיד.

Yo-man

New member
דרור עזר לי בתשובתו אבל אני אוסיף

הוא הפנים של הנוצרים בספורט.
יש לו אישיות נהדרת. מסכים
אבל אני מחפש בליגת הפוטבול המקצוענית שחקנים מקצוענים - והוא לא.
קצת קשה להפריד את הקרקס התקשורתי מהבנאדם.
כל אימון בלי חולצה שהוא עשה הגיע לכותרות, אבל מה שהכשיל אותו מלממש את הפוטנציאל לו היה הפוטנציאל שלו, שהגיע לשיאו כנראה (לדעת המאמנים שעבדו איתו, לא האוהדים) ולכן הוא לא נשאר בקבוצות היה בהן ולכן כרגע הוא מובטל.

האנשים האלה שהם לא נגד כלום רק בעד שמירת הריון שרפו מרכזי הפלות בארצות הברית של שנות ה-90 והאלפיים, מרוב שהם היו בעד...
הינה לך לינק חביב http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-abortion_violence#Murders שמראה כמה מקרי רצח, ניסיונות לרצח, שריפות ופיצוצים של קליניקות היו רק בארה"ב.
לא שטיבו חלק מזה, אבל כשהוא לוקח את הפרום שלו ומגייס אותו לטובת גופים שמתנגדים להפלות אצלי הוא נקשר לתופעה הזו.
Begone.

למעלה