קמתי רק עכשיו ו....

Dovsha

New member
קמתי רק עכשיו ו....

קראתי את כל הסיפור עם איב ואח``כ עם איב ויערית [ואח``כ את כל שאר ההודעות של כל המקסימונים האחרים :)]. אנשים, אל תתנו לפורום הזה, הייחודי בפני עצמו להתדרדר. אז נכון איב עשתה מעשה שלא יעשה [בלשון המעטה] אבל אישית, אני חושבת שתפסתם את זה יותר מדיי קשה. אז בסדר, לכל אחד ואחת יש את הזכות להגיב - אבל אתם מושכים את הסיפור הזה יותר מדיי... היא יודעת שהיא טעתה [לא שזה מצדיק את מה שעשתה] אבל היא יודעת, ואתם הגבתם ויודעים שהיא לא בסדר אז דיי, בואו נניח לסיפור הזה כבר. ויערית, אומנם לא מקומי להגיב ולהכנס לסיפור בניכן, אבל יש לי רק הערה קטנה בקשר למה שקרני כתבה [מחיקת הודעות וכו`] את צריכה להבין שאין לה כ``כ ברירה אלא לכתוב הודעה כזו ולמחוק את הודעתך [גם אם את חושבת שלא היו בה ניבולי פה] ואת יודעת כמו שכולם פה יודעים, שקרני לעולם לא תכניס שיקולים אישיים, או רוע לב, אינטרסים מסויימים או כל דבר אחר כאשר היא מוחקת הודעה זו או אחרת. אני לא יודעת אם תפסת את זה אישית, אבל אם כן, את יודעת שלא זו הייתה הכוונה. אני לא חושבת שהודעותייך חסרות טעם או משתמשות בשפה לא יפה [למרות שלפעמים אפשר לעדן קצת את תוכן הדברים...]. וזהו. מקסימונים שלי, הפורום הזה הינו מה שהוא בזכותכם. תראו כמה אנשים הצטרפו רק בגלל ההודעות שלכם. רק בגלל האישיות של כל אחד ואחת מכם [ואיי אני מרגישה כמו איזה מורה שמקבלת ת`כיתה שלה בתחילת השנה :)]. קי`צר תשאירו אותו ככה - תהיו שמחים כמה שאפשר [תראו מי מדברת :)], טוב נו - תשתדלו להיות שמחים כמה שאפשר :), תחייכו הרבה, ותאהבו אחד את השני [ואיי ממש קמתי כאילו אני המשיח הלאומי :)]. אוקצור, אני הולכת להתארגן לי קצת אה ויש לי המלצה! לכל מי שאוהב את התמונות של אן גדס, או אפילו למי שלא מכיר [התמונות שהיא מצלמת תינוקות] יצא ספר שלה שנקרא עד עתה, או עד הלום ויש שם תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!!!!!!!!! שווה ביותר לקנות. יאללה אנשוקים - שתהייה שבת שלום רגועה ויפה. סי יו דובשה.

קרני

New member
כמה אני שמחה שאת כאן :)

יקירתי, לא היית יום וחצי והיית ממש חסרה לי... שלחתי לך אפילו מייל... אבל הוא חזר אליי (כנראה מפאת צנזורה... ;-)))))))) כמה שצריך כאן מטהרי אווירה... מצטרפת לכל מילה שכתבת... ממני, שבאמת שמחה לשמוע את הפגנות החיוכים שלך לכל עבר... קרני @ @ J U

למעלה