קמתי רע.

האגס 1

New member
../images/Emo42.gif

ראי בזה שפל שמעכשיו אפשר רק לעלות ממנו כלפי מעלה (לפעמים זה עובד...)

אטיוד5

Active member
בועט קצת יותר ...

באתי לבלבל אותך עם עובדות - 'סתכלי על זמני שיגור ההודעות. (לא שזה היה מונע ממני להכניס דברים חשובים לפבוריטס, חחח)

מוּסקט

New member
לא יכולה

לעשות שמשהו רע יפסיק לך - קטונתי. יכולה לקבל אותך גם ככה, בג'יפה ולחכות איתך ביחד שיעבור.

resputin

New member
X_x נשרף למישהי האוטו ליד הבית שלי.

לפי העוזרת, כי אני ישנתי, נשמע בום ואח"כ עשן שחור וריח של שרוף מילא את האיזור. אין לי מושג מה גרם לאוטו לעלות בלהבות, אבל הוא גם תפס קצת את העץ שהיה מעליו. את הפיאסקו עצרו מכבי האש.

אני ראיתי הבוקר מונית

שעלתה על עמוד, בתוך אי תנועה, ממש לא ברור לי איך זה קרה. נראה רע.

D o r o t h y

New member
חיבוק ענקי (אין לזה אייקון), אבל רק

עד הערב. בערב תקבלי יותר. ובכלל, עצם המחשבה על הערב, אמורה לעודד אותך ולו במעט. נכון?

../images/Emo24.gif בכלל לא ../images/Emo24.gif

ידעתי, ורק עכשיו אני רואה. קבלי
ו
שבעוונותיי, אני לפעמים חושבת שהכל קשור אליי. (א-פרופו המסנג'ר מהבוקר..) תרגישי טוב, ומהר. שמעת? אם לא תצייתי מהר, יבוא שוטר! (למרות שבמקרה שלך, זה לא איום
)

shellyland

New member
../images/Emo25.gif

אני יודעת שלא ידעת. לא החזקתי את זה נגדך. עכשיו את מוכנה להאמין לי סופסוף? והשוטר באמת בדרך. הוא הבטיח לבקר אותי היום ולהביא לי מתנות מקמבודיה.

../images/Emo25.gif יקירתי

הלוואי שזה היה שאלה של להאמין לך. היית אומרת את זה (או אולי אומרת, ואומרת, ואומרת, ואומר.....) והייתי מאמינה בסופו של דבר, והכל היה מסתדר. אבל.. זה הרי לא ככה, נכון? כל אחד עם הג'יפה שלו, תקוע. זה מה יש. לא יעזור כמה אני אדע בָשכל שאוהבים אותי, שעצם זה שיש לי 3 אופציות חברתיות מעולות לבחור מתוכן הערב - צריך לומר לי הכל, שיש לי (טפו טפו..) כל מה שיכולתי לשאוף אליו (טוב, חוץ מכסף. פיחס.. מי צריך כסף?
) - כל זמן שהרגש יישאר אטום, אני יכולה לנסות להאמין לך עד מחר, זה לא יעזור. אני מניחה שגם הידיעה שאוהבים אותך, לא עוזרת. זה בדיוק אותו דבר. אוהבתותך בכל זאת

למעלה