קמתי עם מועקה

ענבלית71

New member
קמתי עם מועקה

היי בנות, התעוררתי עם מועקה נוראית הבוקר...
אני מאוד שלמה עם ההחלטה על תרומה וזאת לאחר שהכנתי את עצמי חודשים קודם, תוך כדי ניסיונות ivf. בעיקר נפשית!
פתאום חשבתי לעצמי, אולי לא ניסיתי מספיק, הרי יש לי עוד ארבעה ניסיונות על חשבון המדינה?
אולי אם הייתי ממשיכה, היה קורה הנס?
מודעת מאוד לאיכות ירודה של הביציות ולכן מתנחמת בכך שאם הייתי ניקלטת עם הביציות שלי, לא בטוח שהיה הריון מוצלח עם תינוק חי בריא...
רוב הזמן אני באמת שלמה עם ההחלטה, הילד שיגדל בתוכי יהיה שלי לכל עיניין ודבר ויהיה אהוב יותר מכל!
אך האם לא הייצי צריכה לנסות?
אני יודעת את התשובה ובטוחה שעשיתי את הצעד הנכון.
הסיכויים שלי לילד חי ובריא הם 50% כרגע ואחוז אחד בלבד אם בכלל מהבייציות שלי וגם אז היה הריון כימי ונפל שבוע שש....סתם הרהורי בוקר ורוצה שוב חיזוק לשמוע מכן שאכן בוודאות עשיתי את המעשה הנכון.לסבול עוד טיפולים לשווא היה פשוט גומר אותי נפשית.עשיתי 11 טיפולים... תודה ויום נעים לכן

יקירה עשית את הדבר הכי נכון בעולם

ניסית די והותר. ולא, את לא היית צריכה לנסות שוב. 11 טיפולים זה בהחלט מספיק. עדיף שבעוד 9 חודשים תטיילי עם עגלה ולא תתרוצצי לרופאים ובדיקות. מאחלת לך בהצלחה.

עוגי555

New member
בדיוק ככה!! :) :) :)

יקירה
המועקה הזו הקשה והמורכבת והכואבת - באה והולכת... באה והולכת... עד שהיא פשוט הולכת...
כשתשאי הריון, בקרוב אמן, תרגישי כל כך מאושרת...כל כך שניצחת... כל כך אסירת תודה שאת כבר לא מתייבשת בציפיה...
את תצטערי על אלה שכן...
לאט לאט המועקה פשוט תעלם ותהפך להכרת תודה.

היי ענבלית

אני מחזקת את דברי חברותי שכתבו לך לפני.
יקרה שלי, הלוואי והיה לי מטה של קסם שהיה
מסיר את המועקה מעל ליבך בהנף יד.
כל מה שאוכל לומר לך הוא שגם אני הייתי
במקום שלך וניסיתי וניסיתי עד שסגרו בפני את
הדלת לIVF. היום אני יודעת שטעיתי וחבל שלא
עברתי לתרומה הרבה קודם. יכולתי להיות אמא
כבר לפני כמה שנים. זה מה שכולנו רוצות - להיות
אמא. אז אל תלקי את עצמך. אני מבטיחה לך שתחזיקי
אותו או אותה בידיך הכל יעבור. את תהיי כל כך מאושרת
ותאהבי ברמות שלא ידעת שאפשר לאהוב.