קמתי עם געגוע אז רק שיר שילטף קצת מבפנים וגעגוע
ד דניאל35אי New member 25/2/15 #5 התעוררת גם או בערך ? ומה התמונה ממחישה ? את הגם או הבערך ?    
B bartzvi New member 25/2/15 #6 אמממ..כפי שאני רואה את זה.. התמונה ממחישה שאני אכן ער ... אפילו לבוש לשם שינוי .... אבל, לא לגמרי בפוקוס ... עדיין מרגיש כבחלום
אמממ..כפי שאני רואה את זה.. התמונה ממחישה שאני אכן ער ... אפילו לבוש לשם שינוי .... אבל, לא לגמרי בפוקוס ... עדיין מרגיש כבחלום
ד דניאל35אי New member 25/2/15 #7 היא לא ממחישה שאתה ער כי לא רואים את העיניים שלך     ומה זה בשעה כזו מתעוררים? אצלי כבר אמצע היום והיום שלי עוד ארוךךךך    
היא לא ממחישה שאתה ער כי לא רואים את העיניים שלך     ומה זה בשעה כזו מתעוררים? אצלי כבר אמצע היום והיום שלי עוד ארוךךךך    
B bartzvi New member 25/2/15 #9 גם אצלי .. אמצע היום ...אם השעון דופק נכון איזה קטע זה שארוךךךךך מקבל משמעות שלילית כשהוא מגיע בצירוף של "יום עבודה" רק שתדעי ... כשאני ישן ...אני לפחות לא עומד ...
גם אצלי .. אמצע היום ...אם השעון דופק נכון איזה קטע זה שארוךךךךך מקבל משמעות שלילית כשהוא מגיע בצירוף של "יום עבודה" רק שתדעי ... כשאני ישן ...אני לפחות לא עומד ...
ד דניאל35אי New member 25/2/15 #10 אכן דופק   ראית מה זה ארוך זה לא תמיד טוב        
B bartzvi New member 25/2/15 #26 אני כמו אברהם אבינו ... "נעשה ונשמע" ... קצת אתגר מעולם לא הרג אף אחד ... אז ...