קמרה אובסקורה ?

ofer1973

New member
קמרה אובסקורה ?

ערב טוב לכולם. האם מישהו עבר קורס לעריכת וידאו או צילום וידאו בלימודי חוץ של "קמרה אובסקורה" בתל-אביב ? האם הקורסים האלה נותנים מספיק ידע כדי להתחיל להיות מיקצועי בנושא הצילום והעריכה ? ואם כן ,מה כדאי ללמוד : עריכה בתוכנת AVID או עריכה בפריימר ? אם יש לכם המלצות על קורסים נוספים או אחרים אשמח לדעת. בתודה מראש עופר.י

GGOODD

New member
אני אישית ממליץ על AVID

עבדתי על שניהן, על הפרימייר ועל הavid ואהבתי לעבוד הרבה יותר עם הavid... לא יודע אם זה יותר קל, אבל זה יותר מקצועי בכל אופן...

datnyc

New member
אז ככה

אם אתה הולך ללמוד כדי להיות עורך מקצועי אז כמובן AVID וקמרה הוא אחלה בית ספר אבל תרשה לי להמליץ לך גם על ג'אמפ קאט, בית ספר מעולה גם הוא. אם אתה מעוניין ללמוד רק כדי לערוך דברים בבית, או בשביל הכייף, פרימייר היא תוכנה הרבה יותר זמינה.

ofer1973

New member
תודה לכם..... !

תודה לכם על העצות וההמלצות . אני לא יודע אם הסברתי נכון ,אני רוצה לעבור קורס של מספר מיפגשים ולא לימודים של 4 שנים. האם בכל זאת אתם ממליצים עליהם ? האם תוכנת AVID מסובכת וקשה בהרבה מפריימיר ? ואם כן ,זה שווה את המאמץ ? בתודה מראש עופר.י

the M

New member
אישית

נראה לי יותר הגיוני ללמוד אויד, ואם תרצה בעתיד ללמוד גם פרימייר יהיה לך יותר קל. אני למדתי קודם פרימייר והמעבר לאויד היה קצת קשה (לא בלתי אפשרי,כמובן). זה לא שאויד יותר קשה או מסובכת, היא פשוט עובדת על פי הגיון שונה מפרימייר ולדעת רבים גם יותר נכון משום שהיא הומצאה ונכתבה בשיתוף פעולה עם עורכים מקצועיים. פרימייר החלה את דרכה כתוכנה ליצירת מצגות, ורק מאוחר יותר התחילה להתקדם לכיוון העריכה המקצועית. לגבי מקום הלימוד, לדעתי תקבל את אותה רמה בשתי בתי הספר (ואני מדבר על קורס, לא לימודים) השאלה היא רק כמה זה יעלה. עד כמה שידוע לי קמרה מאד יקרים.

למעלה