קמפינג...

lolypop15

New member
קמפינג...

נוסעים באוטו בדרך לכינרת. החברים שלנו מקדימה. אנחנו במושב האחורי. התיקים עלינו כי האוטו קטן, אבל זה לא מפריע לנו. זה מתאים לנו מאוד...

אני שולחת ידיים. פותחת לך את הריצ'רץ' בשקט ומשחילה את היד גם מבעד לתחתונים. אני מרגישה אותו קשה לכבודי. הוא כל כך חם. ממש רותח ומוכן לקראתי. בורחת לי אנחה קטנה מרוב תשוקה אליך. החברים שלנו לא שומעים. הם עסוקים בלדבר חזק מעל הרדיו.

כשהוא עומד לך כל כך חזק זה מטריף אותי. נושכת שפה ונותנת לך מבט שאומר כמה בא לי לשבת עליך ולהרגיש אותך בתוכי.
כבר כולי רטובה....כואב לי מרוב שאני רוצה אותך. אתה מסתכל עליי במבט חודר שמראה לי כמה אתה לא מסוגל לחכות יותר. מצמיד את השפתיים שלך לאוזן שלי ולוחש ....מה אני אעשה איתך? את מטריפה אותי ! אני רוצה כל כך להיות בתוכך... הלחישה שלך מעבירה צמרמורת בכל גופי, כמו זרם חשמל שמתפוצץ בדגדגן שלי. אני שוב נאנחת... מזל שהרדיו כל כך חזק...

אנחנו מגיעים לחוף. מוצאים מקום טוב מתחת לסככה ומקימים ביחד אוהל הכי מהר שרק אפשר. נכנסים לתוכו ומורידים את הבגדים. אני עם הגב אליך. ואתה משכיב אותי בעדינות על הבטן, שם את היד על הפה שלי ונכנס חזק לתוכי.
אני כל כך רטובה....נאנחת בלי סוף. אתה מפסיק לזוז. לוחש לי באוזן: " תטריפי אותי כמו שרק את יודעת." אתה תופס שד אחד ומעסה בידך ואני נעה קדימה ואחורה. מכווצת חזק את הכוס והטוסיק סביב הזין הקשה שלך. סוחטת אותו באהבה, בתשוקה. מרגישה אותך מתפוצץ בתוכי בזרמים חזקים. מרגישה איך הנוזל שלך נוזל ממני מרוב שאני מלאה בך....?

parpar65

New member
את מלאה בו והוא...

מלא אהבה אלייך
מסתכל על הפרצוף המרוצה שלך
ושפתיו נושקות לשפתיך .... ולעיניך .. וגולש ומוצץ את צווארך
והלשון משרטטת מעגלים קטנים על בטנך
וגולשת
ואת מפשקת רגלייך
ולשונו חודרת בין שפתיך
מענגות , מוצצות
ואת מרימה עכוז