קמפינג באיסלנד

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
קמפינג באיסלנד

הבנתי שבאילנד יש מקומות מוגדרים שרק בהם מותר לעשות קמפינג. מישהו יודע במקרה אם גובים תשלום על שהייה בשטחים אלו?

sela v

New member
אני חשבתי שאפשר לעשות בכל מקום

אבל אולי אני טועה. הכי טוב לקנות ספר על איסלנד ולקרא או זה מה שימנע ממך לטייל שם?

sailor

New member
ספר מכיל הרבה מידע מועיל

ואם את לא מטיילת עם מחשב מסוג כלשהו עליו יצרת ספר מקיף משלך (או הורדת ספר מהרשת) זה המקור הכי זמין למידע חשוב ושמושי. לגבי קמפינג, ידוע לי שהרבה חוות ובתי הארחה מאפשרים הקמת אהל בשטחם, חלקם בתשלום וחלקם חינם. בחלק מהמקומות ניתן לקנות ארוחות ו/או מצרכים.

sela v

New member
אף אחד לא יכתוב לך כאן

ספר טיולים בחינם; ומידע בספר נבדק לעומת עצות ממישהו שלא מכירים. שאמנם יכולות להיות לפעמים יותר עדכניות מספר שהודפס לפני שנתיים הפורום הוא בשביל כיף גם לכותבים בו; ומי שחושב מהשואלים שמקבלים פה תכנון טיול בחינם טועה.

zoe5

New member
תסלח לי מאוד אבל לא העלתי על דעתי

שטיול לאיסלנד הוא בחינם. אבל אני חושבת שפורומים הם במיוחד המקום לשתף בו מידע שלפעמים לא מופיעים בספר (או באינטרנט כפי השאתר שצירפתי מוכיח). אתה בחרת לקנות ספר-וזה סבבה לגמרי-אני בוחרת לאסוף מידע מהאינטרנט. גם מפורומים כי שם יש מענה אנושי ולא טקסט שנכתב ומי יודע אם אפשר לתקשר עם מי שכתב אותו. חלק מהכיף הוא הידיעה שאולי מישהו שהיה ויודע כן יכתוב לי-ולא הוא לא יחשוב על איזו אוכלת חינם אני כי שאלתי שאלה. וחלק מהכיף הוא גם לשתף ידע:]. את הטיול שלי אני אתכנן לבד, אני גם רוצה לתכנן קמפינג אבל אני פשוט הבנתי שהוא מוגבל ועלי לדעת אם הוא עולה כסף.

למעלה