קמפיין WOD מחפש שחקנים

shanytopper2

New member
קמפיין WOD מחפש שחקנים

הקמפיין מתאים לגילאי 20-30 בערך שיטה: פרי פורם חלקי (כלומר, עדיין להשתמש בכמה "כללי מסגרת" של WOD) עולם: WOD זא'נר: הרפתקאות, אימה, קונספירציות, אפל הדמויות יהיו מכל סוגי הדמויות האפשריים ב WOD (שימו לב, לא WOD2..כך שלדוגמא ערפדים יהיו מהשבטים של VTM ולא VTR) הפגישות יהיו באיזור המרכז או דרום השרון (אני אישית מהרצליה, אבל לפי מיקום השחקנים)

shanytopper2

New member
בעקבות בקשות, עוד מידע

מקום (אין פליי): ארצות הברית, ליתר דיוק ניו יורק, אבל הקמפיין ידרוש טיולים בכל רחבי העולם. תקופה (אין פליי): עתיד קרוב מאד (2010 בערך), אבל תקופות אחרות יהיו מעורבות בדרכים שונות ומשונות. תקופה (אוף פליי): התכנון הכללי הוא לקמפיין לטווח ארוך (ללא הגבלת זמן). אין חובה "להתחייב" לקמפיין, מכיוון שאני משער ששחקנים ודמויות יתחלפו במהלך הקמפיין, אבל זה התכנון. מגבלות על הדמויות: א - שיהיו דמויות world of darkness מן הסתם. ניתן לבחור בכל אחד מה"גזעים" (מילה נוראית) הבאים: ערפדים(רגילים), אנשי זאב, צ'יינג'לינגים, שדים, קוסמים (מייג'). ב - על הדמויות להיות צעירות יחסית (שימוש בחוקים רגילים לגבי בניית דמות, אין "נקודות נסיון" התחלתיות). אבל בהחלט מספיק "ותיקות" על מנת לדעת מה הן ומה הן יכולות לעשות.

Serpent Axis

New member
נשמע מעניין

אבל מה הרעיון הכללי של המערכה שלך? ולמה שכל היצורים שמנסים לחסל אחד את השני (במיוחד ערפדים ואנשי זאב) יעבדו ביחד?

shanytopper2

New member
קצת קשה להסביר את הרעיון בלי להרוס

אבל למה שהם יעבדו ביחד? בוא רק נגיד שלפעמים אויב משותף יכול לגרום לאויבים הכי גדולים להבין שאין להם ברירה אלא לשתף פעולה.. זה יותר מסובך מזה, אבל אני לא רוצה לקלקל

shanytopper2

New member
כן, כן, כן, ולא בדיוק

כפי שכתבתי, צעירות יחסית, אבל לא יותר מדי (כלומר, יודעות מה הן ומה הן יודעות לעשות, אבל לא ממש מנוסות)

Serpent Axis

New member
אתה מתכוון

שאני יכול לשחק ז'ימיסי* ניאופיאודליסט עם נאמנות חזקה לשבת**, שראה מספר שנים בתור ערפד? *Tzimisce **Sabbat

shanytopper2

New member
אם זה מה שבא לך לשחק, כן

מבטאים את השמות זימיסי סאבאט אבל אני קטנוני השאלה היחידה היא האם יתחשק לך לשחק דמות שכזאת כחלק מחבורה...אבל זה תלוי רק בך כשחקן

Serpent Axis

New member
טוב, אם אתה חושב שאפשר

לשלב בין סוגי דמויות כאלה... זה יכול להיות מעניין. נ.ב אתה רוצה קטנוני? מבטאים את השמות: ז'ימיסי (Zhi-Mi-See), ע"ע Vampire: The Masquerade (Revised Edition) עמ' 86. בThe Players Guide to the Sabbat, עמ' 16 יש ואריאציות של הביטוי. שׂבת (SAH-baht, sah-BAHT or SHA-baht), ע"ע The Players Guide to the Sabbat, עמ' 16.

Serpent Axis

New member
אני חושב שהוכחתי את כוח

הקטנוניות שלי
בכל אופן, אני מבין שמיקום המשחק ייקבע כשיהיו מספיק שחקנים?

nirrub

New member
נשמע ממש מעניין

אני קורא "פסיבי" בפורום כבר הרבה זמן והרעיון נשמע ממש מעניין. מבחינתי, הכל יהיה תלוי במיקום, ביום ובשעה (אתם יודעים איך זה - עבודה, חתול, אישה בית
) בכל אופן, אם העניין מתגבש והיית רוצה עוד שחקן הייתי שמח אם היית שולח לי מסר. נ.ב. אני די "זקן" (27). סתם, לידע כללי. בהצלחה

למעלה