בשבוע האחרון צוות המשרד הרשקוביץ' - ברסי קמפיין נגד אנשים שונים בפורום... הקמפיין העלה סטיקרים ורעיונות מולים. צוות המשרד גאה להציג בפניכם את כל הסטיקרים ונשמח לשמוע את דעתכם.....
מידע,זה עתה הגיע עלי,כי במשרד הרשקוביץ' - ברסי מתנהל מאבק של עובדי המשרד להדחת ההנהלה! יש האומרים כי משרד הרשקוביץ' ברסי עומד בפני פילוג!!! וכתוצאה מכך,מתנהל משא השמצות,ואלו חלק מהסטיקרים שהגיעו עלי:
"תואילי את להמתין! עכשיו זכותי לדבר! את דיברת מספיק, עכשיו זכותי לדבר!... עכשיו זכותי לדבר! לא מתאים לך, את יכולה להסתלק מפה... אתה יכול להסתלק מפה!! ערוץ 2!!!!"
קמפיין מרץ בפורום בית"ר?...האמת שבפגישה עם מפקדי המחוז שהייתה לי שבוע שעבר בבית"ר ניסו לשכנע אותי שבית"ר היא לא תנועה פוליטית ו...נכון היא תנועה חברתית והכל אבל...מפה ועד מרץ?!...קצת קשה לי לקבל את זה...
אנחנו לא באמת חושבים שלאוניד צריך להיות מוביל הקמפיין שלנו... אנחנו בפורום אוהבים לעשות צחוק מכל דבר...גם דברים רציניים, אבל הרבה דברים מצחיקים, אז אחד מהדברים שהיו כאן בשבוע האחרון היה אותו קמפיין המבוסס על הקמפיין שמרץ עשו בבחירות האחרונות.. לקחנו רק את הקונספט...אין קשר לאידיאולוגיה...