קמפוג'יסו

boneti120

New member
קנפוגיטסו?

משהו מכיר/מתאמן בשיטה הזו אשמח לקבל פרטים מיקום של מועדון אם יש בכלל באזור תל אביב

פירוט קצר על גדי קנפו-ג'יטסו

אם אני לא טועה, מדובר בשילוב של ג'ודו עם קראטה מגע מלא שפיתח גדי סקורניק, עליו אתה יכול לקרא כאן (מתוך האתר שבנה דניס הנובר מייסד דניס-הישרדות: היכל התהילה של אמנויות הלחימה בישראל). קצת דברים ששמעון מילרוד (Sensei) כתב עליו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=49037196 רן.

ש מים

New member
רן, הוא משלב ג'ו-ג'יטסו

בזמנו (בימים היפים והטובים של מכבי רמת-חן) גדי סקורניק, דניס ויהודה היו אחוקים והיו לנו קשרים מאוד טובים. במסגרת זו גדי עשה לנו איזה כמה הדרכות בשיטה שלו (בעיקר פריקות נשק, שהיו לדבריו תחום ההתמחות העיקרי של שיטתו). אני זוכר דמיון וטכניקות ג'ו-ג'יטסו מובהקות (בריחים וכד'). ייתכן שמאז (עברו איזה חודש אחד או שניים
) השיטה השתכללה ושונתה. בכל מקרה, גדי הוא תותח-חבל"ז-בזנ"ת וחזק כמו 10 שוורים!

shlomym

New member
ברשותכם,מה ההבדל בין גדי קמפו גיט'

לג'וג'יטסו?

ש מים

New member
שאלה טובה

אבל אני לא רואה עצמי כמוסמך לענות, מאחר ו: 1. כמו שכתבתי בתשובתי לרן, עבר "לא מעט" זמן מאז ראיתי והתנסיתי (מעט מאוד!) ב-"גדי קמפוג'יטסו"). 2. גם הנסיון שהיה לי היה מועט מידי. 3. סביר להניח שהשיטה שאז (לפני כ- 15 שנה) רק התחילה להתגלגל, השתנתה לא מעט. אני מניח שהגורם המוסמך ביותר לענות הוא גדי עצמו או בנו, גיא (כפפה למנהלי הפורום...).

אני מניח שאין יותר מדי הבדל

אני ממש לא מכיר את השיטה, אבל ממה שהבנתי מפה ומשם, זה לא שונה מהותית מג'ו-ג'יטסו (מודרני).

דו קרב

New member
אני יודע שגדי אלוף בנקודות לחיצה

אני מקווה שזה בא לידי ביטוי בשיטה.

ILario

New member
גדי כבר כמעט לא מלמד כיום

הוא פה ושם עוד מדריך את בנו גיא ואת הבכירים אבל כל האימון עבר כבר לדור הצעיר יותר של השיטה.

boneti120

New member
??

אז מה ההבדל בין דניס השרדות לגדי קנפוגיטסו למעשה ?

הבדלים בין הישרדות לגדי קמפו ג'יטסו

אם אני לא טועה, דניס הנובר הגיע מרקע של קארטה, והוסיף לזה את הג'ודו והג'ו-ג'יטסו כשיצר את שיטת דניס-הישרדות, וגדי סקורניק הגיע מרקע של ג'ודו, והוסיף לזה את הקארטה והג'ו-ג'יטסו ויצר את גדי קמפו-ג'יטסו. אני מניח שזה השפיע על מה שהשיטות מתמקדות בו: קרבות מגע מלא בעמידה אבל גם עם הטלות ועבודת קרקע, מול שיטה שיש בה הרבה הטלות וקרקע, אבל גם עושים שם קרבות עמידה במגע מלא. אבל יכול להיות שאני מקשקש שטויות במיץ. אם יש מישהו שמכיר יותר לעומק את השיטות, הוא מוזמן לכתוב. רן.

ש מים

New member
בכללי מאוד

מעבר למה שכתבת, לגדי נסיון עשיר מאוד בעבודה מול (ועם) כלי-נשק חמים. לפי דברים שהוא עצמו אמר, זו ההתמחות העיקרית של שיטתו (פריקת כלי-נשק מידי היריב והכרעתו/השבתתו). ברור שמידע מהימן יותר ניתן יהיה לקבל רק מתלמידים נוכחיים של השיטה.

gato24

New member
גיא סקורניק אמר לי בעצמו

זו אותה גברת בשינוי אדרת הכל תלוי בכימיה עם המורה ועם הקבוצה

A Broken Mirror

New member
נצל"ש: מבקשת המלצות לקונג פו באזור

המרכז. לא איפה יש, אלא ממש המלצות, אפשר?
לא חשוב לי איזה סוג של קונג פו, הייתי רוצה לראות קצת מה יש.

וין צ'ון

שלום מראה שבורה, בעלת התמונה הכי יפה בתפוז.. את מוזמנת להכנס לאתר של קונג פו וין צ'ון, ואם תרצי עוד פרטים, להרים טלפון: נועם 052-4327040

למעלה