קמים מאוחר...

nightgown

New member
קמים מאוחר...

אני מובטלת כמו רבים מכם ואין מצב שאני קמה לפני 12 בצהריים. הבעיה הזאת מתמשכת כמעט חודש זה הורס לי ושורף לי את כל היום ,אני רוצה וצריכה לעשות דברים אבל כבר אין לי חשק... יותר מזה אני מכוונת את השעון לשעות הבוקר הוא מצלצל ואני מכבה אותו ואומרת "בשביל מה לקום"?

A Bright Star

New member
מוכר... מוכר...

גם אני ככה. להתעורר דקה לפני שהשעון מצלצל ולכוון אותו ליותר מאוחר. ואז שוב להתעורר ולכבות אותו לפני שאני שומעת את הצפצוף המעצבן.

doris12111

New member
היי

רציתי לומר שאני אותו דבר כמו שאת רק שאני ישנה לא עד שעות כאלו אלא עד 10 וממשיכה בסידורים שלי למרות שני לא עובדת. זה מאוד מתסכל שאין עבודה . וכשלא עובדים פתאוםכ אבל פתאום יש סידורים וכל יום יש לי סידורים. זה כזה מצחיק.

khzv

New member
../images/Emo10.gif

אני מרגישה בדיוק כמוך אך המזל שלי שיש לי ילדים וצריך לקום בשבילם ולסדר אותם אחרת הייתי אבודה אני חושבת שאת צריכה לקום ולצאת מהבית ולא משנה לאן לקניון לטייל אחרת גם עבודה יהיה לך קשה לחפש לא שלי קל אבל לפחות לצאת קצת בהצלחה

khzv

New member
../images/Emo7.gif

היתה לי תקופה בחודש וחצי הראשונים שהייתי בבית הייתי לוקחת את הבת לגן ואח"כ חוזרת הביתה ובעצם אין לי מה לעשות הייתי לוקחת איזה ספה והולכת לישון וקמה עוד יותר בדיכאון אני חושבת שאם לא ישנים זה פחות מדכא פשוט לצאת להתאוורר

amitayg

New member
יש עצה עיבדו בכל עבודה !

ככה תרגישו נחשבים רצויים ותורמים לחברה ולא תישנו עד 12 !!!!!!! אפשר לצבור בנק שעות שינה ולהעביר מאחד לשני ? אני לא ישן בלילות הילדים שלי משגעים אותי. לילה טוב לללללללללכככככווווולללללללםםםםםם אמיתי

ניקי123

New member
../images/Emo42.gifתגובה לקמים מאוחר

היי בוקר/צהריים טוב/ים. מקווה שכבר התעוררת... ההמלצה שלי לשיפור מצבך - עשי התעמלות איך שאת קמה. לא משהו קשה - סיבוב של חצי שעה בשכונה. יש עכשיו מזג האוויר נפלא וכדאי לך לנצל זאת. כמוך, גם אני נוטה להישאר במיטה כשהשעון מצלצל, אבל אני מכריחה את עצמי - לפני הכל, עוד לפני שאני שותה את הקפה בכלל - לקום, להתלבש בטרנינג ולצעוד. כן, בהתחלה זה קשה ואין חשק, אבל אחרי מספר ימים אי אפשר בלי זה. זה יעורר אותך לעשות עוד דברים ותחושה שאת עושה משהו בשביל עצמך. just do it

למעלה