קמח סויה שלום לכולם יש עם הקמח הזה איזושהי בעיה? זה קמח מלא או קמח לבן ? תודה
ש שמירלנה New member 4/5/07 #1 קמח סויה שלום לכולם יש עם הקמח הזה איזושהי בעיה? זה קמח מלא או קמח לבן ? תודה
ש שמירלנה New member 4/5/07 #2 ניקוי הטבור ועוד שאלה ברשותכם האם צריך לנקות את הטבור? יש לי בפנים מין חום מגעיל כזה ואני לא יודעת אם לנסות להוציא את זה או שטבעי שישאר שם... תודה
ניקוי הטבור ועוד שאלה ברשותכם האם צריך לנקות את הטבור? יש לי בפנים מין חום מגעיל כזה ואני לא יודעת אם לנסות להוציא את זה או שטבעי שישאר שם... תודה
ט טאוֹ New member 4/5/07 #4 אפשר לנקות ללא חשש יש כאלה האוספים את המוך הזה במשך תקופה וסורגים ממנו גרבי צמר... בכל מקרה לא נראה לי שיש סיכון של ממש בהוצאתו או בהשארתו.
אפשר לנקות ללא חשש יש כאלה האוספים את המוך הזה במשך תקופה וסורגים ממנו גרבי צמר... בכל מקרה לא נראה לי שיש סיכון של ממש בהוצאתו או בהשארתו.
ט טאוֹ New member 4/5/07 #3 קמח סויה הוא קמח שנטחן מפולי סויה הוא אמור להיות עשיר בחלבון, ויטמינים ומינרלים, והוא חסר גלוטן כך שהוא מתאים לחולי צליאק. פרטים נוספים
קמח סויה הוא קמח שנטחן מפולי סויה הוא אמור להיות עשיר בחלבון, ויטמינים ומינרלים, והוא חסר גלוטן כך שהוא מתאים לחולי צליאק. פרטים נוספים