קמח מתח למיטה

oioi

New member
קמח מתח למיטה

לא יודע כמה מכם שמעו על זה או ניסו את זה. אישית אני לא נסיתי ממש,אבל אני מכיר מישהו שכן וזה עבד לו, אך אני מעט סקפטי. שמעתי פעם שאם מפזרים קמח מתחת למיטה, לפני השינה. אז מתי שקמים בבוקר, אפשר לראות מין טביעות רגלים של שדים, כביכול, שמנסים להרוג אותך בשנתך אבל יש מלאך שמנוע מהם זאת. אז מה מה שאני שבאתי לשאול פה, היתכן?!?!?

wee man

New member
לא בדיוק ככה, אבל העקרון נכון...

ייתכן ששמעת שיש אנשים שמאמינים שביתם רדוף רוחות. אומרים שהם שומעים קולות מוזרים, וקוראים כל מיני תופעות לא מוסברות אחרות. פעם האמינו, ויש שעדיין מאמינים, שכדיי לבדוק אם הבית באמת רדוף רוחות, מפזרים קמח בבית. ליד המיטה, בכניסה, מטבח, סלון, חדרים, וכו´. הםמאמינים שאם הרוח הייתה בבית באותו לילה, כשהם ייתעוררו יהיו שם טביעות רגליים של גדי, או תרנגול (אני לא בטוח אם זה תרנגול או חיה אחרת, אני עוד מעט אלך לבדוק) ינון

אני אסביר את זה בצורה הכי פשוטה

כשאנשים חושדים שיש להם שדים בבית (לא רוחות(!) אלא שדים) צריך לפזר לפני השינה קמח ליד המיטה ואם בבוקר יש טביעות רגליים של תרנגול זה אומר שיש לך בבית שדים. אני לא יודעת בקשר לגדי אבל יכול להיות כי אומרים שהראש של השטן הוא בצורת ראש של תיש... זה יכול להתקשר למרות שאני מכירה את הגירסה עם התרנגול וזו פעם ראשונה ששמעתי על הגדי

voodoo childe

New member
הסבר מתומצת

באמונה הנוצרית השטן מתגלה בעולמנו בצורת עז. ולכן אני מניח שמשם באה ההנחה שיופיעו טביעות כף רגליים של עז.

wee man

New member
:))) תודה על העזרה

אבל כמו שדיוול אמר, זאת החתימה שלי :)) ווי....הצלחתי לעבוד על עוד מישו :))) אבל תודה בכל זאת!!

wee man

New member
פחחחחחח

אני לא מאמין!! שניים ברצף!!!!!!!! טוב, אני פשוט אסביר- החתימה שלי כרגע היא- "מישהו יכול להסביר לי איך עושים חתימה??" אבל תודה רבה שרציתם לעזור!! רק מראה שיש אנשים שמוכנים לעזור :))) תודה, ולא לקחת אישית, הכל בשביל הצחוק

קרני

New member
האמת היא...

שקראתי את הודעה אחת שלך בראש הדף, ואחר כך כאשר המשכתי לקרוא וראיתי שאתה מתעקש שיעזרו לך בחתימה האישית... הבנתי שאני חתמתי אישית על כך שנפלתי בפח שטמנת! שיחקת אותה!

wee man

New member
תודה רבה בכל זאת קרני! ו-

קראת את האלכימאי?? נכון ספר מעולה!! תבדקי בכרטיס האישי שלי... ציטוט נבחר שלי גם מהספר!!! אחח, עכשיו אני באמצע שלו, בפעם ה 5 בערך שאני קורא אותו :)) מומלץ לכולם!!

wee man

New member
טוב, אני אסביר בפעם האחרונה:

אוקיי, אני אנסה להסביר כמה שיותר מובן, כי כנראה לא הבנת... יש לי חתימה!! אני יודע איך עושים חתימה כי עשיתי כבר! החתיתמה שלי היא: "מישהו יכול להסביר לי איך לעשות חתימה" זה לא שאלה, זאת באמת החתימה, כדי לבלבל אנשים... יש מבין :))

למעלה