קמח כוסמין

princess66

New member
קמח כוסמין

אני רואה שרבות מכן משתמשות בקמח הזה, אשמח לדעת מה היתרון שלו לעומת קמח מלא למשל והיכן קונים אותו... וכמובן מה ההבדל בטעמים לילדים שאוהבים בעיקר קמח לבן.

D X 9

New member
הכוסמין

קל יותר לעיכול מקמח רגיל ויש לו ערך תזונתי גבוה יותר, הוא גם מכיל חומר שמחזק את מערכת החיסון

princess66

New member
תודה, אפשר למצוא בכל סופר רגיל?

ושאלה קצת מוזרה - מה טעמו? מאוד שונה מהלבן?

D X 9

New member
עד כאן

לא יודעת, לא ניסיתי. בטוח יש בחנויות טבע.

פרמלה

New member
אפשר למצוא בסופר רגיל, אבל

רק לדוגמא - קילו עולה 15 ש"ח בניצת הדובדבן בת"א ו-25 ש"ח במגה בעיר. הוא הרבה יותר קל לעיכול. הטעם שלו, לדעתי לפחות, דווקא קצת יותר מתקתק מקמח לבן רגיל. הצבע, כהה יותר.

yerovama

New member
קמח כוסמין קונה בעדן טבע או במגה בול ב- 14 ש'

הוא מאוד בריא וגם לטעמנו. קונים גם לחם מקמח כוסמין וקרקרים עשירים שנמכרים גם בעדן.

כתבת שזה קמח כוסמין לבן-זה טוב מלבן רגיל?

כוונתי שבמתכון כתבת שמדובר בקמח כוסמין לבן- לא מלא. האם זה עדיף תזונתית על קמח לבן רגיל?

דנה561

New member
אני קונה קמח כוסמין

בחנות של תבלינים מדובר בקמח מהגולן עולה בסביבות 14 שח לקג לדעתי קמח הרבה פחות כבד מהמלא

שלחתי לך הודעה לפייס'

עם הפרטים של הטוחן שאני קונה ממנו. כמובן שיש הבדל בטעמים, אבל מתרגלים. מתחילים מלהחליף רק חלק מהקמח ואז לאט לאט משנים את היחסים עד שמגיעים לקמח מלא בלבד.

angelula

New member
שאלה תיאורטית

איך מגיעים לטוחני קמח פרטיים? זה מפה לאוזן? יש לך אחד באיזור המרכז? תל אביב רבתי?

אז הנה אני ממליצה ברבים

אסף: 0526493837 יש לו קמח אורגני, מעולה, במחיר מצויין. שווה להתקשר אליו ולשאול לגבי הפריסה הארצית, הוא מגיע להרבה מקומות. הבנתי שארנבינה גם קונה ממנו, תשאלי אותו, או אותה לגבי ת"א. אני הגעתי אליו בעקבות נעמה מנשאים.

למעלה