קל"ף: הבהרה והתנצלות

אורי 0

New member
קל"ף: הבהרה והתנצלות

הואיל ולפני שלושה שבועות בערך, פרסמתי פה שקל"ף מעיפה טרנסים (FTM) אחרי הניתוח. והואיל ודיברו פה הרבה על זה שצריך לברר את זה, אבל בסוף לא נתקבלה תשובה ברורה. והואיל ואני בעצמי שלחתי אימייל למכרה שלי שהיא חברת קל"ף, ונדמה לי שהנה או היתה חברת הועד. והואיל ואחרי קצת בלגן טכני היא ענתה לי לפני יומיים. לפיכך אני מתכבד להודיע (פחות או יותר מהאימייל שלה) כדלקמן: 1. גברים יכולים להיות חברים בקל"ף, אך לא להצטרף/להיבחר לועד. 2. לפני כשלוש שנים שונה התקנון בנוגע לטרנסג'נדרים, כך ש... 3. כל המגדירה את עצמה כאשה נחשבת כאשה לענין זה, גם אם אין לה אברי מין נקביים. 4. ובהתאם לכך, כל המגדיר עצמו כגבר נחשב גבר לענין זה, גם אם אין לו אברי מין זכריים. ואני מצטער שהטעיתי אתכםן. ברגשי חרטה, אורי

לא רע...

קל"ף נשמעת עכשיו הרבה יותר טוב, ויפה מצידך לתקן ולהעמיד עובדות על צלוחיותיהן. ועכשיו אני בבעייה: מחד - אני לא אוהבת אירגונים שמישהו הוא חבר בוג ב' בהם. כלומר : יכולה להיות חברה, אבל לא להבחר לוועד. מאידך - ברור לי שבראש אירגון של לסביות פמיניסטיות לא יכול לעמוד , למשל, גבר סטרייט... (אפילו אם הוא FTM). אז איך אפשר ליישב את שתי הצלוחיות?

Freeda

New member
תורת הפאראדוקס

ערבה יקרה; צריך פשוט להתרגל לעובדה שהעולם בנוי על פאראדוקסים, וצריך לראותם במבט משועשע ונטול כעס. כמו שאמר אוסקר ווילד (כמדומני, ציטוט על-פי מיטב הסקלרוזה שלי) "מה זכות לנו לבוא בטענות אל העולם - הרי הוא היה פה לפנינו" חיבוקים יערה

אהבתי את הציטוט הווילדי ../images/Emo63.gif

פעם מישו אמר לי : "זה לא הזמן שעובר - זה אנחנו שחולפים!" מאז אני לא מתעמתת עם פארדוקסים

למעלה