קל לדבר...

EastGirl83

New member
קל לדבר...

להרגיש טוב...? למה הכוונה בדיוק...? אני, אישית, כבר לא יודעת מה זה טוב ומה זה רע... כי מה שאני מרגישה מבפנים זה רייקנות... לא יודעת מה הוביל למצב הזה.. אבל הגלגל התהפך לו... וכעת אני עמוק באדמה, או יותר נכון, רייקה מבפנים... ומי או מה ימלא... את זה אני כבר לא יודעת... הטוב הוא למלא את הרייקנות, אבל השאלה היא איך ממלאים בחזרה... והעניין הוא שאני מודעת למצב, יודעת שצריכה לעשות שינוי כלשהו, אבל המעבר למעשים הוא רחוק מלהיות מציאותי על מנת למלא את הריק. אז מה עושים? איך עוברים מתאוריה למעשי?

rosedal

New member
אוקיי אז..

מחפשים טוב טוב את המגירה בה טמון ~כוח הרצון~ ומשתמשים בו הוא הכוח החזק ביותר וזה בדוק! הכוח הזה יוכל לעזור לך להגשים את מטרותייך ולתת לך סיפוק עצמי והרגשה טובה , שתמלא לך את הריקנות. לא קל למצוא אותו , אבל ברגע שמוצאים החיים משתנים! בהצלחה!

קל לעשות..

הדרך למלא את חייך היא למלא אותם.. עשי את מה שגורם לך טוב.. עשי את מה שמבטא אותך.. עשי את הבחירה הנעלה שלך.. זה הכל.. יכול להישמע מסובך.. זה רק מכיוון שאנחנו רגילים לסבך דברים.. זה מאוד פשוט ברגע שמתחילים.. התחילי עכשיו.. במשהו קטן.. עשי למענך.. האנרגיה שתחזור אליך תיתן לך דחיפה לעשות עוד.. גם אם נופלים בדרך..זה בסדר.. עשי רק היום.. בכל יום .. אור ואהבה

cowboy69

New member
תעשי את מה שאת אוהבת גם כשלא בא לך

תעשי את הדברים שאת בדר"כ אוהבת גם אם אין לך כוח לעשות אותם וגם אם הם לא מעניקים לך באופן מיידי סיפוק או מילוי ואני מאמין שהם לא יגרמו לך לסיפוק מיידי כי כפי שאמרת את "עמוק בחרא" וברגע שאנחנו עמוק בחרא של עצמנו ייקח טיפה זמן לצאת מהחרא הזה אבל צריך להתחיל מאיפהשהו! ברגע שתרגילי את עצמך להרגלים חדשים, לסדרי יום חדשים, להתרכזות בדברים שרוב החיים עשו לך טוב או טיפה טוב אז ההרגשה הטובה של החיים והסיפוק מהחיים יבוא בסופו של דבר- מבטיח לך- אני מוכן לחתום לך על זה.

מתוקה אחת../images/Emo24.gif

מזכירה לך שוב את המסר שקיבלת מהקלפים: הקלף שבחרת נקרא "השוטה" בגדול מדבר הקלף על "להיות" פשוט להיות בלי לחשוב יותר מידי ובלי לצפות שום דבר. לקבל את כל מה שקורה באהבה, ומעיניים של ילד קטן שטרם למד לחשוב. לאור מה שכתבת, אני מציעה להרפות מהצורך להבין כל דבר, ובעיקר בנושא חיי האהבה שלך, ולפנות מקום לרגש, להרגיש במקום לנתח מנטלית את מה שמרגישים. אני מציעה להתחבר לאמונה פנימית עמוקה שהכל בסדר והכל זורם בדיוק כמו שצריך להיות. תני לעצמך לוותר על הפחד והחששות, הדאגות, ואפילו על תכנונים וציפיות. להיות.... ומצטרפת לדברים שנכתבו לפני.. לחכמתם של חברי הבית

למעלה