קלקול קיבה

אביטל666

New member
קלקול קיבה

אני מקווה שיש פה מישהו בשעה כזאת אני אחרי לילה של טיולים מיטה-שירותים והחלטתי לקום כי אין לי כוח יותר כל הזמן משלשלת, עכשיו גם הקאתי עד שאגיע לרופא, מה אני צריכה לעשות ? לשתות ? לאכול ? משהו מסויים ? תודה

avorly

New member
לשתות והרבה!!!

הכי חשוב לדאוג זה לא להתייבש, אוכל כרגע פחות חשוב. תני לגוף לנקות את עצמו. נסי לשתות מיים מומתקים, או מיץ בלגימות קטנות ואפילו עם כפית. בברכת רק בריאות, אורלי

אביטל666

New member
כדאי לאכול ?

מה מומלץ או לא מומלץ לאכול ? אני מבינה שנוזלים יותר קריטיים כרגע. תודה

avorly

New member
אם את מרגישה רעב...

אז כן, אבל בד"כ כשמשלשלים ומקיאים - התאבון יורד. המומלץ ביותר הוא לאכול לחם שמעט נקלה על הגז, כלומר שקצת ישרף בקצוות. לאכול בביסים קטנים וללעוס טוב. לחם קלוי בצורה כזו מרגיע את ההתכווצויות במעיים, בגלל הפחם שנוצר בצדדים.
נוסף לכך ניתן להכין מרתח מלימון פרסי (לימון מיובש, שחור, מכווץ וקטן) שניתן למצוא בחנויות תבלינים. בקומקום מנירוסטה, גודל בינוני, שמים לימון חצוי ומוסיפים עליו מים. מביאים לרתיחה. לאחר רתיחה, מכבים את האש ומכסים את הקומקום. אחרי כ- 5 דקות ניתן לשתו. אפשר לשתות חם או קר, ניתן להמתיק, ניתן לדלל במים. רצוי לגמור את כל הכמות באותו היום. התה מרגיע את העוויתות במעיים, וכך מוריד את הכאבים הצורה ניכרת. בברכת רק בריאות, אורלי

למעלה