קלפי פנימיאלים

Waterlilly

New member
קלפי פנימיאלים

שלום לכולם, חיפשתי פורום כזה בנרות כדי שמישהו אולי יוכל לעזור לי. לפני חודש בערך נפגשתי עם מישהי שעשתה לי פריסה בכל מיני קלפים שונים אך בעיקר בטארוט. בין הקלפים שלה היו קלפי מסרים שנקראים פנימיאלים ובהם כמה משפטים קצרים, מסרים אישיים. לאחר הפריסה הוצאתי קלף אחד מקלפי המסרים וזה היה קלף שבו אבא פונה לבת שלו ומבקש ממנה את סליחתה. הייתי מאוד רוצה שוב לקרוא את אותו המסר מהקלפים האלו. אבא שפונה לביתו ומתנצל על שאיכזב אותה, על שלא אמר לה עד כמה הוא אוהב אותה או עד כמה היא יפה ומבקש את סליחתה. לא תהיה מאושרת ממני אם מישהו כאן שיש לו את אותם הקלפים יימצא את אותו הקלף ויכתוב לי אותו, כאן בפורום או אפילו במסר פרטי. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור.

dafi54

New member
../images/Emo45.gif שמחה להענות לבקשתך../images/Emo24.gif

ואני מצטטת מילה במילה מהכתוב בקלף עליו את שואלת. "בתי היקרה, אני יודע שגרמתי לך אכזבה לא הענקתי לך מספיק אהבה כפי שהיית ראוייה. לא אמרתי לך שאת יפה מוכשרת ומיוחדת במינה. פעלתי מתוך חוסר הכרה והערכה עצמית נמוכה. העניקי לי את שי המחילה ושלחי לי הרבה אהבה. אני מבקש ממך סליחה באהבה, אביך" מקווה שתעזרי בכך....בהצלחה דפנה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo51.gif דפנה ../images/Emo24.gif

לי אין אותם

dafi54

New member
ההבדל ביננו שאת ממש ../images/Emo8.gif

לא צריכה ולא זקוקה להם
יש לך את עצמך וזה הרבה יותר מהקלפים

צ ל י ל 8

New member
תפסיקי לדבר שטויות ../images/Emo88.gif

גם לך יש את עצמך, בדיוק אותו דבר. אזלך יש את הפנימיאליים ולי יש את האושו והריידר. במה זה שונה

dafi54

New member
מה זה המבוט הזה../images/Emo88.gifעל ראשי../images/Emo6.gif

נשמתי, את יודעת בדיוק למה אני מתכוונת. גם לי יש את האושו והריידר...בתור "עציץ" בבית....חחחחחח מסתכלת עליהם בכל יום ואומרת...יללה דפנה תתחילי ללמוד כניראה שעדיין אינני מוכנה ובשלה לכך...רוצה אממממ לא יכולה עדיין. בינתיים לומדת מכן, המלאכיות שכאן ונפעמת בכל פעם מחדש.

למעלה