קלפי פוקימון למכירה

Silver Surfer

New member
קלפי פוקימון למכירה

יש לי הרבה קלפים נדירים ולא נדירים למכירה. אם מישהו מעוניין שיכתוב לי הודעה פרטית/יענה בשרשור.

Silver Surfer

New member
הקלפים

הנה הקלפים הנדירים שיש לי, אם מישהו מחפש משהו ספציפי, אולי יש לי אותו ופשוט לא כתבתי, אז שיגיד מה הוא מחפש.

gloom

New member
אני מעוניין

ב Erika's Dragonair Blaine's Moltres ואם יש לך את גובאני נידוקינג או לכל מישהו שיש לו אותו ומוכן להחליף או למכור

נו? אין פרטים?

הקפצההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silver Surfer

New member
המחירים

הנה המחירים של הקלפים שביקשתם. המחירים הם לפי אתר pojo. נ.ב. המחירים הם זמניים, מכיוון שיש כמה ממכם שרוצים את אותו קלף אני אעשה מכירה פומבית על הקלף ומי שיציע יותר כסף יקח את הקלף. נ.ב.2 אני אסרוק את הקלפים בקרוב (את אלה שביקשו ממני לסרוק).

Silver Surfer

New member
אופס...

שחכתי להוסיף את הקובץ... בכל מקרה, אם עוד מישהו רוצה משהו מהרשימה שלמעלה שיודיע לי.

סילבר המחירים האלה תומכרו ממזמן

בימים שהדולר עלה 3.40 בערך זה לא עדכני ולא הוגן לגבות כזה מחיר כמו כן זמן ההתישנות מוריד מהערך אלה הם היו שמורים בתנאי אספנים

Silver Surfer

New member
תשובה

רוב הקלפים היו מסודרים בקלסר עם שקיות כאלה שמחזיקות קלפים, ואלה שלא היו בשקיות מיוחדות לקלפים. המחירים תומכרו בחו"ל ולהם לא אכפת ממצב הדולר שפה, לכן אין שום סיבה שהמחיר ישתנה. עוד משהו, אם אתם לא קונים אני יכול למכור את זה לאספנים מחו"ל, פשוט הצעתי לכם קודם כי זה מוריד מהטרחה שלי לשלוח קלפים לחו"ל ומהטרחה שלכם לקנות מחו"ל. בנוגע לשער, אפשר לסדר שער של 4.5 שקל לדולר כדי שלא תרגישו מרומים (היום השער הוא 4.9).

הכי טוב שבטורניר תבוא עם הקלפים

ותמכור ותתמקח עם המשתתפים כאוות נפשכם לא ככה?

Silver Surfer

New member
ואיפה בדיוק הטורניר?

אם הוא לא באיזור השרון אין על מה לדבר. כבר מספיק התרוצצתי בגלל הקומיקסיטי הזאת...

Yurismaster

New member
זה רק אני או שהוד השרון הוזכרה

בפורום בזמן האחרון הרבה? אני גרוע בג"ג אז מישהו יכול להגיד לי איפה זה? זה באיזור המרכז?

למעלה