קלפי טארות

עומריתא

New member
קלפי טארות

אני חדשה בעיניין הקלפים יש לי קלפי טארות אבל אני לא יודעת מתי הקלף חיובי או שלילי ואם שואלים אותי שאלה כמה זמן? ימים, חודשים,וכו' איך אני צריכה לדעת כמה זמן?

אורי רז

New member
תשובות על רגל אחת

אני מסוייג לגבי פרשנות של קלפים כחיוביים או שליליים. מה שנראה שלילי לאדם אחד עשוי להראות חיובי לאדם אחר, ומה שנראה לאדם כחוויה קשה בזמן האירוע עשוי להראות לו כחוויה משחררת, מחזקת, או בונה בשלב מאוחר יותר. לגבי זמן, יש יותר משיטה אחת לראות זמנים בקלפים. האחת היא השיטה של שחר הזהב, בה כל קלף מותאם לטווח תאריכים. שיטה אחרת היא להתאים זמנים לעמדות בפריסה - לפריסת השם המפורש ממסמך הפריסות באתרי יש מוניטין טוב בתחום זה.

עומריתא

New member
קלפי טארות

אני מבינה שיש קלפים חיובי ושלילי, אבל השאלה היא כאשר אני פותחת קלפים לאדם מסויים והוא שאל שאלה מסוימת ואני צריכה לענות לו כן או לא, ורשום על הקלף שבכללי הוא חיובי האם התשובה שלי צריכה להיות כן? ובקשר לזמן אם שואלים שאלה האם אני אתחתן? ומתי? מה אני אמורה לענות ולפי מה? אין לי שום כיוון בפרוש של הקלף שקשור במספר האם יש קשר למספר שמופיע מעל הקלף? האם לפי זה אני יכולה לומר את מספר הימים חודשים ושנים?

שלום לך וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

פרסמתי כאן - במאמרים - טבלה בסיסית אשר מסווגת את הקלפים עפ"י תוצאה של חיובי/שלילי/ניטרלי. הטבלה היא מאוד בסיסית ומיועדת אך ורק לשאלות של "כן או לא" ולא מעבר לכך. אני באופן אישי כמעט ולא מתייחסת למהות הקלף כשלעצמו אלא רק למהות שלו כחיובי או שלילי. אבל כאמור זה אך ורק בשאלות של "כן או לא". אני כמעט ולא עורכת פריסות שכאלו אלא מעדיפה שאלות המצריכות פריסות ארוכות ומפורטות אשר נותנות ראיה מלאה ולא תשובה חד משמעית. שאלות של "מתי אתחתן" לא שואלים. הקלפים לא נועדו לניבוי. ואם יש לך עוד שאלות אנחנו כאן בשבילך בברכת אור ואושר הילה :)

עומריתא

New member
תודה את מקסימה

אני קראתי את המאמר שלך אך לא ראיתי שום טבלה רק רשימה של קלפים. אני מאוד אשמח לקבל מימך עזרה בנושא. אני ממש מתחילה יש לי קלפים ופירושים והמון רצון ואמונה . יש לי שאלה: אם יוצא לי בפריסה במיקום של אופי האדם הקלף של הבוגד עם החרבות מה הפירוש? וכאשר שואלים בקשר לבגידה ויוצא לי אותו קלף האם הפירוש זהה? ושאלה אחרונה- מה אני עונה לגבי זמן,איך אני יכולה לדעת מתי?כמה זמן? תודה מראש

תודה :)

אני אתחיל מהסוף כי זה יותר קל :) כאשר אני שואלת שאלה אני מנסחת אותה בדיוק מוחלט ותוחמת בזמן. לדוגמא "מה ההתפתחות הצפויה ל X במקום עבודתו הנוכחי בחודש הקרוב". זו שאלה ספציפית - מדברת על אדם מסוים, מקום עבודה מסוים וכמובן התיחום בזמן. ברשימה של הקלפים יש את הכותרת אשר מסמלת - חיובי/שלילי/ניטרלי. לגבי הפריסות קצת קשה לי להבין את השאלה שלך. כדי לעזור בפריסה צריך לדעת מהי השאלה, איזו פריסה, אלו קלפים ומה העמדות שבהם הם יצאו. דבר חשוב נוסף - לקלפים פירוש ראשוני בסיסי מובן - כמו קלף הבוגד שציינת. אבל חשוב מאוד להתחשב ולפרש ולהעביר את חוט הקסם בין כל הקלפים השכנים. לעתים רצף של קלפים יכול לשנות את התמונה כולה. בתקווה שעזרתי ואני כאן תמיד לנסות לעזור :)

למעלה