קלפים.......

tamircls

New member
קלפים.......

אם למישהו יש אתרים לקניית קלפים בישראל בבקשה תשלחו ואם מישהו גר באזור באר שבע ורוצה להחליף או משהו כזה אז דברו..

Witchcrafts

New member
בבקשה,

עיין כאן. אני בטוחה שיש עוד אתרים בנושא מישראל שאני לא מודעת אליהם, אז גם חיפוש בגוגל זו אופציה.

tamircls

New member
תודה..

תודה Witchcrafts ויש לי רק שאלה אלייך את\ה אוספ\ת קלפים או שאת\ה סתם אוהב\ת לראות את הסדרה?

Witchcrafts

New member
בעברי הרחוק שיחקתי, כיום לא.

אני נורא לחזור, אבל תמיד אני דוחה ודוחה את זה (יעידו על כך גולשי הפורום), כי אני עצלנית להחריד. כולי תקווה שאחרי הצבא אפסיק לדחות את הקץ ואלמד שוב לשחק (אני לא זוכרת כלום).
כן, אני צופה בסדרה. אולי מתישהו אאזור אומץ לקרוא את המנגה. אתה רק משחק או שגם צפית באנימה וקראת את המנגה? ואגב, אתה יכול לפנות אליי בשמי הפרטי - יסמין. ^^;

tamircls

New member
גם וגם..

כן אני עכשיו צופה בסדרה ומנסה להשיג עוד קלפים .(בגלל זה כל הזמן אני מבקש אתרים לקנייה בגלל שלא מוכרים איפה שאני גר) אני לא הולך לטורנירים ודברים כאלה(כי אין לי מושג מתי יש ואיפה) ואני גם סתם אוהב את זה ומשחק בזה לכיף. ותגידי יסמין מאיזה גיל התחלת לאסוף? ובת כמה את עכשיו?..

Witchcrafts

New member
הו. ^^~

המ, כתבתי שאני כבר לא משחקת.
את הקלפים שהיו לי מסרתי לבן הדוד שלי. עבר המון זמן מאז, בטח הוא השמיד אותם. אני בת 18 וחצי. כן, כן, קשישה. |מקל הליכה| ובנוגע לטורנירים - יש טורנירים קבועים, אבל אני לא יודעת אם הם השתנו. צריך לברר עם יתר השחקנים את הנושא, כי חבל שלא תקח בהם חלק בגלל מחסור באינפורמציה, לא?

impale

New member
אני חייייייייייייייייייייי

יש טורהירים פעמיים בשבוע בראשון לציון.. שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון-ברציפים בימי רביעי ושבת יש טטורנירים בפתח תקווה פעם בשבוע.. אבל שם זה לא בקניון ולכן אני לא יכול לפרסם סתם ולפני טורנירים גדולים טורנירים בסינמה סיטי\אליפות הארץ אני אעדכן כאן

למעלה