קלפים

Bakura

New member
היה לי אחד והוא הלך לאיבוד ; ;

הוא והקוסם האפל הנוצץ והיפה שלי ; ;.

Witchcrafts

New member
את משחקת, שיחקת? ם-;

(אגב, יש קלפים מקוריים שהם זוהרים, נוצצים, מבריקים וכד'?) ומה זה פה, גם אני רוצה מרשמלון. וקריבו. סתם ככה ליופי, אפילו. לתפור לי על התיק.
הו, יש לי עוד קלף נחשק; ב-GX היה למה־שמו את השלישייה המעצבנת הזו, איך קראו להם? מישהו זוכר? כי אני מתייחסת לצהוב, אם אני לא טועה. הראשון שהופיע והתחיל לדבר. משהו כזה. Oם;;

impale

New member
תשובות

3 הקלפים הם אוגמות =P ובטח שיש קלפים זוהרים... יש גם קלף ממש מחליף צבעים שכזה XD יש המון דברים יפים.

Witchcrafts

New member
כן!!!111ןאט653'ה

אתה (או מישהו אחר) זוכר את השמות הספציפיים של הקלפים? היה לצהוב שם מסוים, הרי. או שאני מתבלבלת? ._. ומה, הייתי בטוחה שקלפים כאלה נחשבים למזויפים. איזה מגניב זה, טוב לדעת.~ למה התכוונת ב"המון דברים יפים"? זוהר, מחליף צבעים ומנצנץ. זה לא שיש עוד אופציות, לא? |תבורך|

impale

New member
תגובה

אין לו שם מיוחד, הוא "אוגמה ילו" (אוגמה צהוב) ולגבי הקלפים יש קלף פשוט... זה קומון רר הוא קלף רגיל בעל שם כסף סופר רר שם רגיל ותמונה זוהרת אולטרה רר שם זהב ותמונה זוהרת סיקרט רר שם נוצץ,תמונה נוצצת אולטימייט רר שם נוצץ בזהב,תנומה נוצצת וגם מסגרת נוצצת וסמל\רמה נוצצים. פרלל רר-כל הקלף פשוט נוצץ רגיל כזה.. גוסט רר-הקלף מחליף צבעים ונראה כמעט כמו תלת מימד,אישית? מעולם לא ראיתי קלף כזה במציאות XD (יוצא 1 כזה לאיזה 50 בוקסים אם אני לא טועה XD)

impale

New member
שטויות XD

זה ממש לא בעיה לזכור את זה.... מול מאות הקלפים שאתה מכיר כשאתה במשחק + הדברים שאתה צריך לזכור בראש בזמן המשחק עצמו כמו מה יש ליריב בגרייב,מה הוא שלף מה יש לו ביד וכדומה (אך,חבל שמלבד דסטשוט הורידו את כל הפרו-ניגיטורס XD ) לזכור משהו כמו מה מראה כל רמת נדירות זה שטויות.. יש גם אנשים שיכולים להרחיב אותי כאן ולהגיד לך כמה מכל דרגת נדירות יש בכל בוקס,מה הסיכוי להוציא כל קלף בדרגת נדירות מסויימת וכן הלאה XD אני פשוט פחות מתעסק בנדירויות.

Witchcrafts

New member
יה, באמת? תודה! אבל אתה לא זקוק לו?

ולמה בדואר? כשנערוך מפגש פורום.~ ככה תהיה חייב להגיע.

magicannn

New member
האממ...

פרדי תגיד לי אם אני צודק ראיתי שמרשמלון עולה 50$ ויש לי חפיסה של סיירוס אז כל מכונה יכול לעזור לי וגם קלפים שווים אחרים...

impale

New member
הצעה ידידותית

קודם כל.... אני לא משהו במחירים אבל אני חושב שהשווי של מרשמלון בארץ הוא כ80 ש"ח מה גם שלא יודע.. אם יש לך רק אחד אולי רצוי שתשמור עליו... זה קלף מגניב מאוד!

argamadon

New member
מכונות

אתה צריך מקניקל ההונד,סייבר טווין דרגון,סייבר אנד דרגון,סייבר ליזר דרגון,בי אי אס קוברד קור,פרוטו סייבר דרגון,אקספרסרויד??? ויש לי עוד

magicannn

New member
וואו!!!! פרדי מה אתה אומר על השלל הזה????

נראה לי שסייבר דרגון יכול לעזור לי...אתה בא לפריקי? אולי נוכל להחליף שם..

למעלה