קלפים עגולים

קלפים עגולים

אתמול ניסיתי לראשונה לפרוס בקלפים שמיקי שלח לי בטובו - קלפי נשים עגולים. אוי זה היה קשה נורא ! הקלפים עגולים ונוצר קושי מסוים לערבב אותם ובנוסף הפריסה היא חדשה לי וכמובן שעשיתי אותה יחד עם הספרון המצורף לספר. אבל הכי גדול מבחינתי היה שכיוון שהקלפים עגולים הם יוצאים בפריסה לא רק ישר והפוך אלא גם לצדדים וגם בכך צריך להתחשב ולתת שיקול דעת בפירוש. אתמול ניסיתי לפרוס לעצמי ולא הצלחתי, כי זו אני... קושי לפרוס לעצמי. האם מי מכם מתנדב להעלות שאלה מסוימת ואני אפרוס לו ואפשר אפילו כולנו ביחד לנסות לפרש.

TaPanta

New member
אני ">

קודם כל, זה נשמע לי כמו קלפים שמתאימים יותר להיות המעמדים האלה ששמים על השולחן מתחת לכוס התה :> אבל יאאללה - שאלה : אני סטונדט שנה שנייה כרגע, בחופשת קיץ, יש לי לסיים שני עבודות סמינריון עד סוף החודש ולטוס לאיזה חודש לחו"ל. זה מספיק בשביל רקע זה לא ממש שאלה, זה יותר להביט איפה אני עומד, האם זה אפשרי בכלל בשבועיים לסיים ולטוס, האם אני אספיק לעסות את זה, בינתיים נראה לי שכן אבל תמיד הייתי חולמני כך ש... מי יודע?

אחלה.

המצב שאתה מעלה כאן מתאים בהחלט לפריסה מהסוג שאני רוצה לנסות. אעשה זאת יותר מאוחר, שיהא לך קצת זמן פנוי כיוון שאת הפריסה הזו כאמור אני לא "אוכלת בלי מלח" עדיין :)

למעלה