קלפים מומצאים

OFIRB9

New member
אז תעשה טובה

אני מתכוונת לצייר אותם יש לי כבר רעיונות לעשות אותם דומים לקלפי קלאו, עם תוכל לשלוח לי מסר עם המראה שלהם, כאילו איזה חיה עם חיה או איך יראה הבן אדם וכאלה....תודה טרייר (מראש) ועם תוכל לתתת לי עוד שמות עם תרגום, לא הבנתי מה זה סונאר ולונאר?

HuGo Hell

New member
עהאמ... ../images/Emo1.gif

אם יש או אין כאלו קלפים, אל תאשימו אותי.. לא ראיתי את כל הסדרה
קלף שינוי צורה. קלף השליטה במחשבות. קלף ראית העתיד.

Spinel Sun

New member
מעתיקן!

את כל שלושת אלה גם אני המצאתי! "עתיד" "היפנוזה" "פולימורף" חחחח

OFIRB9

New member
הנה כמה שעלו לי בראש

ושאני מתכוונת לצייר גם אותם אייר (אויר) לא בטוחה איך אומרים, אבל בעברית זה שבור, או ליתר דיוק לב שבור... מיוזיק (מוסיקה) ממורי (זיכרון) חושים (לא יודעת לגבי אנגלית) וגם יהיה סאד (עצב) האפי(שמחה) סטאר (כוכב) דיגיטל (דיגיטלי) גארד (שומר [קצת דומה למגן רק עם שומר ונשק במקום סתם עיגול]) לידר (מנהיג) סיק (קלף המחלה שנעם המוכשרת שלנו נתנה לי, תמונה בקרוב) ספייס (יש סוויט וספייס לא יהיה? מלוח) לייב (חיים) דאד(נו, מוות) קונטרול(שליטה) לא לגנוב לי!!!! עם גנבתי לך מהמוח טרייר אז סליחה, כבר יש לי ציורים לכולם, אני צריכה את כולם שלך שלח לי כבר את המסר עם התרגומים!!! אני מתקנת מחר את הסורק! נמאס לי!

OFIRB9

New member
וגם

התבגרות ילדות כיוון אני מתכוונת להוסיף את כל הקלפים חברה אז יאלה תודיעו לי על כל הקלפים שיש לכם בראש על הכוחות שלהם ועם כבר יש לכם איך שהם יראו ספרו לי במסר!

moon flower

New member
../images/Emo41.gif יש עוד כמה

Innosence-תמימות Lie-שקר Straight-ישר (נו.. ההייפך מהומוסקסואל PPP: או שההפך מעקום, תבחרו.. ~.~) Staff-מטה (אם יש קשת, חרב, ומגן, אז למה לא מטה?) Axe-גרזן Free-חופשי Opposite-היפך Ancient-עתיק Knowlage-ידע Legend-אגדה אממ.. וזהו.. בינתיים

OFIRB9

New member
גאוני מונמונה!

אני מציירת את כולם! אבל יש לך תכנון איך הם יראו או משו?

OFIRB9

New member
טוב הכנתי קלף ריק בשביל

לצייר את הקלפים שלנו ואני אתקן את הסורק בערב, אבל אני גם צריכה שמי שהמציא קלפים גם יגיד עם יש לו בקשה מיוחדת לאיך שהם יראו, למרות שהרוב כבר מוכנים...

תשובות איך כותבים את אלה באנגלית

music- מוזיקה memory- זיכרון star- כוכב leader- מנהיג salt- מלח salty- מלוח control- שליטה על השאר עניתי בשירשור שפתחת ^.^ ואני מוכשרת ? לא

למעלה