קלף

motios

New member
קלף

תגידו ראיתם את הקלף הזה ? הוא די חדש (לי לפחות..) וממש הפתיע אותי לראות שיש לו 2000 התקפה ! למרות שהוא רק 4 כוכבים, זאת המפלצת היחידה אני חושב שיש לה 2000 נקודות התקפה מקוריות שלא צריכה הקרבה ואין שום אפקט שמחליש אותה כמו Goblin Elite Attack Force , אני יודע שזאת מפלצת בלי אפקט שזה פחות טוב אבל עדיין יש לה יתרון גדול על הרבה קלפים ! זה נראה קלף טוב למי שמשתמש בחפיסת חיות-לוחמים.

impale

New member
כן

אבל גם ככה אנשים לא משתמשים בזה,זה פשוט לא שווה את המקום גם אם היה לזה 2100 זה לא היה זוכה ליחס רציני. סייבר דרגון לא מוגבל,הוא 2100,תנאי הזימון שלו לא רציניים... והוא זימון מיוחד. בעזרת קלפים כמו טריבורן פרוג שחוזרים למגרש אתה יכול למעשה להביא הקרבה בקלות ובחינם למגרש ככה שבמקום מפלצת 2000 התקפה אתה יכול להביא גינזו או מונרך,אם כבר שמים מפלצות "קטנות" זה בשביל כוח משחקי ולא התקפי.

motios

New member
באמת שכחתי מסייבר-דרגון...

סייבר-דרגון באמת עדיף. טוב לפחות הוא מקורי המפלצת הנורמלית היחידה עם 4 כוכבים ו2000 התקפה... יכול להיות שבגלל זה הוסיפו אותו בגלל שראו שלא משתלם יותר להשתמש במפלצות רגילות, אז העלו את השיא של ההתקפה שהיה פעם 1900... אבל כנראה שזה עדיין לא שווה כל-כך.

למעלה