"קלף יום הדין"

• פותח הנושא gshm
  • פורסם בתאריך

gshm

New member
"קלף יום הדין"

שלום רב. כבר זמן די רב אני מתחבט בשאלה לגבי קלף יום הדין. אני אף פעם כמעט לא מצליח להבין מה הוא מסמל. בספר שקראתי רשום שהוא מסמל התעוררות רוחנית או שיפוט כל שהוא או יציאה מהארון או משהו כזה, אבל אני לא רואה שום קשר בין הדברים. אם תוכלו לעזור לי להבין את הקלף קצת יותר לעומק אני אשמח מאוד. תודה -רון-

תתבונן בקלף... מה אתה רואה ?

אל תקרא מה שכתוב בספר. תנסה להתבונן בקלף ופשוט לראות מהיבט פיזי ולא רוחני מה אתה רואה. אוקיי ? משם נמשיך...

ShirShir

New member
יום הדין - אני רואה בקלף../images/Emo27.gif

מלאך משמיים, מנגן התעוררות מתים מקבריהם דגל? (אדום-לבן) רקע תכלת צבעוניות למעלה, אפרוריות למטה המילה - שיפוט

יופי שיר... עכשיו תנסי להסתכל עוד

יותר לעומק. עדיין בהיבט הפיזי. לדוגמא את כותבת מתים מתעוררים מקבריהם - את יכולה לפרט מה את רואה ?

ShirShir

New member
המשך../images/Emo27.gif

הם נעמדים בקבריהם, מרימים מבט וידיהם למעלה לשמיים, כאילו בעקבות המוזיקה שמשמיע המלאך. הם עירומים, עומדים בקבריהם לא נראה שהם יוצאים מתוכם בינתיים, עומדים במקום ומביטים מעלה.

מצוין... עכשיו תנסו לחשוב על המשמעו

של מה שאתם רואים בקלף. הם יוצאים מתוך ארונות - שימו לב לפנים האחרון שהוא שחור. שימו לב לכך שהם עירומים. למה ? מה זה מסמל ? הידיים שלהם והפנים מונפים כלפי מעלה... איזו תחושה זה מעביר לכם ? שימו לב לרקע הקלף...

gshm

New member
אני רואה

אני רואה מלאך שנראה כאילו הוא מושיע את האנשים שיוצאים מתוך הארונות בים. הוא מחזיק כלי נשיפה בידו ונראה כאילו הוא תוקע בו כמו שתוקעים באירוע חגיגי. קשור לו דגל אל הכלי, כמו שפעם היו קושרים כדי לסמל את הממלכה שממנה באת.האנשים שהוא מושיע נראים אפורים ומתים, וברקע יש הרים רחוקים, שנראים מושלגים(?).המלאך נראה כיוצא מתוך העננים. זה מה שאני רואה.

יום הדין, תחיה, התעוררות, רנסנס.

ת ח י ה מלאך אלוהים תוקע בשופר גדול )חצוצרה(. סמל למסר מלמעלה, תלתליו הצהובים אדומים והחצוצרה הצהובה מסמלים את הרצון הנובע מרחמים גדולים. חולצתו התכולה, מסמלת את הידיעה, התחושה והמחשבה שהגיע הזמן לשינוי. הדגל הלבן והצלב האדום בתוכו מתנוסס מתחת לחצוצרה ומסמל כי קריאת הרחמים והנתינה היא לארבע כנפות תבל. בני האדם יוצאים מקבריהם לתחייה, מרימים את ידיהם בתפילה תודה נרגשת, סמל להתעוררות לחיים חדשים, לשינוי בדרך החיים לטובה. האדמה התכולה נראית, כלאחר המבול ומסמלת את הבסיס הרציונלי החדש. ההרים הלבנים ברקע, מסמלים את הטוהר אליו ניתן להגיע. הקברים האפלים מסמלים את חשכת העבר של בני האדם. בניגוד למלאך בקלף האוהבים, מלאך זה ניראה נינוח. משמעות הקלף: התעוררות מחדש, התחדשות, שינויים לחיוב, הישגים, בהפרעה - יום הדין, שיפוט, מסר מלמעלה שהגיע הזמן לשינויים. חשיבה: - שינוי חיובי בחשיבה ובדיבור, קבלת מסר מלמעלה, הבנת דברים. הרגשה: - התחדשות רגשית, התפתחות רגשית חדשה או התעוררות, התפעמות. פעולה: - שינויים בכל הדברים בהמשך לקיים, התחלת הצלחה. התאוששות. הפרעה: - תקיעות, אין שינויים המצב לא ישתנה לטובה, חוסר הבנה. כתשובה כן/לא = כן, חיובי. בגידה = לא קריירה - התקדמות, שיפור, העלאה בשכר, בדרגה, במשפחה - שינויים לחיוב, הגשמת תוכניות. חברה - התפתחות חיובית, הצלחה ביחס לתוכניות שלך,

רחמים של מי ?

האם הקלף מעיד על רחמי היקום המעניק לאדם או על אדם המגיע למצב של תחיה בזכות עצמו ?

זה רק סמל לביאת המשיח.

טרנספורמציה, התחדשות, שינוי תקופה. כשאני מתפלל אני נושא עיני למרום כאילו שהאל נמצא שם ולא בתוכי. הסמל מסמל את הפסוק "תקע בשופר גדול לחרותנו".

למעלה