קלף חדש!

motios

New member
קלף חדש!

עבדתי על אווטר לפורום (שאין להזכיר את שמו אני חושב...בגלל חוקי הפורום
) ובזמן שעבדתי על התמונה נזכרתי באתר שמכין קלפי יוגיהו - www.yugiohcardmaker.net אז החלטתי לעשות מהתמונה גם קלף. יצא טוב אהבתי גם את האווטר וגם את הקלף
אז מה אתם חושבים ? הייתם רוצים קלף כזה ? תיאור: When this card inflicts Battle Damage to your opponent's Life Points, your opponent returns 2 random cards from his hand to the deck and shuffle it, then he draws 1 card. when this card is destroyed by battle return 2 random cards from your hand to your deck and shuffle it. אני חושב שאני יותר מדי מושפע מהגלדיאטורים.... XD

Witchcrafts

New member
לא הבנתי משהו.

הרי כדי שהקלף יעזור לשחקן שמשתמש בו, המפלצת שלו צריכה להיות חזקה משל היריב, במקרה שיש לו. אחרת, לא רק שהשחקן יפסיד נקודות חיים, אלא גם שני קלפים. כך שלפי הבנתי, הקלף הזה יותר יזיק מאשר יועיל לבעליו. לא יודעת איך לנסח את עצמי. אולי בכלל אני מבולבלת.
תבורך על השיתוף, מזמן לא היה לנו כאן שרשור יצירת קלפים.~ [-:

impale

New member
?

חזק הוא מספיק חזק. לא רואים היום הרבה מפלצות משוחקות שמגיעות ל2500 התקפה... רק דארק מגישן אופ כאוס גרין בבון ולייט אנד דרקנס דרגון עוברים את זה (והמון הקרבות לא משוחקות XD) הרעיון מאחורי הקלף אני מניח הוא הרס של היד של היריב. כל פעם שקלף זה יגרום נזק ליריב (כולל מתקפות ישירות כמובן) לא רק שהוא נכנס למינוס של קלף המינוס גם מגיע בצורה יפה,הוא מערבב 2 קלפים לדק ושולף קלף אחד ממנו ככה שמספר הקלפים שלו ירד באחד (מינוס) ובנוסף בכללי החלפת לו 2 קלפים ביד ככה שיתכן והרסת לו תוכנית כזאת או אחרת. הבעיה בקלף היא שהוא לא ישרוד הרבה זמן במגרש,אף קלף לא שורד. מקסימום תפגע ביריב פעם אחת לפני שהוא יהרוס לך את המפלצת ואז אתה תפגע מהאפקט שלו.

motios

New member
אתה צודק

זה מה שחשבתי בעצמי אחרי שעשיתי את הקלף... אולי זה לא רעיון טוב בכל זאת. אולי יהיה שווה לתמוך בו עם קלפי הגנה ? ובכלל התיאור שלו אומר רק אם הוא נהרס בקרב אם תפטר ממנו בצורה אחרת תוכל לברוח מהאפקט. אולי נוסיף את התיאור "אם הוא נהרס בקרב ונשלח לבית הקברות" זה יכול להוסיף אפשרויות לשחקן שמשחק בו, כמו להוציא מהמשחק.

Witchcrafts

New member
!

בדיוק לזה התכוונתי – הקלף יזיק לבעלים שלו יותר מאשר יועיל לו. הרי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שהמפלצת תומת ואז האפקט יגרם גם לו. מוטי, בסופו של דבר, אתה לא חייב לשדרג או לעדן את האפקט של הקלף. אם אתה רוצה שהוא יהיה ידידותי לזה שמשחק בו, אז, כן. אבל לא כל קלף צריך להיות חיובי למחזיק בו ושלילי לאויב, אין בזה עניין או אתגר. אולי תוריד את נקודות ההגנה או ההתקפה של המפלצת בצורה די ניכרת, כך השחקן שמשתמש בו ידע שאם הוא יפעיל את הקלף המדובר, זה יעלה לו (קצת) ביוקר. משהו כזה. בקיצור, מה שבא לך.~ P-: ואגב, למה "Divine Beast"?

impale

New member
או,לא שמתי לב לזה

דיביין ביסט. אם אני לא טועה יש רק 3 קלפים שזה הסוג שלהם והם קלפי אספנות ולא קלפי משחק,ככה שאי אפשר ממש לקרוא לזה סוג אמיתי XD

magicannn

New member
רק אני היחיד שישב ככה:

וגם ככה: 0.0 ואפילו ם.ם בזמן שקראתי את זה???

motios

New member
o.o

באמת ? אין לי שמץ של מושג מה זה דיווין ביסט... פשוט זה נשמע נחמד אז בחרתי
איזה 3 מפלצות הם דיווין ביסט אם כבר הזכרתם אותם ? אי אפשר לשחק איתם ? יש קלף הדרקון של רא או משהו זה אחד מהם ? יצא לי אותו באטרנל דוליסט סול ולא היה אפשר להשתמש בו...

Witchcrafts

New member
"Divine Beast" מוכרים בשם "קלפי האלים".

וכן, הדרקון אחד מתוך השלושה (אם כי לפי הערך בויקיוגי, מצוין אחד נוסף ותמוה למדי). http://yugioh.wikia.com/wiki/Obelisk_the_Tormentor http://yugioh.wikia.com/wiki/Slifer_the_Sky_Dragon http://yugioh.wikia.com/wiki/The_Winged_Dragon_of_Ra פלא שהם אסורים לשימוש?
היתה עלילה שלמה, קצת סבוכה ומעניינת למדי סביבם באנימנגה. במקום שאחפור ואנסה לדלות פרטים מזכרוני, הרי לך תמצות לא רע. אני לא יודעת אם צוין שם, אז, נדמה לי שלפני שמזמנים את אחד מהקלפים הללו, יש גם איזה משפט שצריך לומר (וחקוק על גבם, או משהו).~

impale

New member
תשובה

שלושת הדיביינג ביסט הם 3 קלפי האלים המצריים אובליסט דה טורמנטור ווינגד דרגון אופ רא וסלייפר דה סקיי דרגון והם לא קלפי משחק,קלפי אספנות בלבד.

motios

New member
דיווין ביסט

תודה יסמין על כל המידע, במיוחד על התמצות מהסידרה ! נשמע מעניין עכשיו אני מצטער שלא עקבתי במיוחד אחרי יוגיהו
רגע זאת אומרת שאי אפשר לשחק בקלף שלי ?? טוב הקלף הבא לא יהיה דיווין ביסט ! נראה לכם שאסרו אותם בגלל שהם קשורים לדת (אלים מצריים) או בגלל שהם פשוט יותר מידי חזקים ? פשוט ראיתי שקונמי מורידה כל סימן דתי מהקלפים כנראה כדי שיתאים לכולם... דרך אגב הגיע עכשיו גם החפיסה של גלדיאטור בדואר ועכשיו גמרתי רשמית את כל הכסף שלי
אז אין יותר קלפים בזמן הקרוב... זאת אומרת גם שאין לי הרבה אפשרויות לחזק את הדק שלי כי אין ליהרבה קלפים עדיין, אבל כל דבר בעתו ! ד"א אומרים שמוחות גדולים חושבים דומה, שמתם לב ששניכם עניתם בדיוק באותו הזמן !

impale

New member
לא

צריך לדייק. קלפי האלים לא נאסרו למשחק הם מראש לא מותרים למשחק אין להם אפקט דרך זימון סוג או כל דבר אחר הם קלפים לאספנות בלבד ומצויין גם עליהם וגם באתר של אפרדק שהם קלפים לאספנות בלבד ולא ניתן לשחק בהם.

motios

New member
אם כך

אז מאיפה האפקטים מהסידרה ? חשבתי שאולי הם היו הגרסה היפאנית או משהו.. ואז הורידו אותם בגרסה האמריקאית, אה הנה כרגע מצאתי את זה בקישורים שיסמין הביאה יש להם אפקט בגרסה היפאנית, אבל הורידו אותו בגירסה האנגלית ככה שהם יצאו בהתחלה(ביפן) בצורה שאפשר לשחק בהם !

למעלה