קללת ההתנתקות

קללת ההתנתקות

א. שרון צמח. ב. אפילו יעקב אחימאיר כותב היום ב"מעריב": היכונו לבחירות. מסקנה: פושעי ההתנתקות-גם הם בדרך...

גאיה111

New member
הם לא יילכו ככ מהר..... בשביל זה צ

צריך רוב בכנסת ולרבים מדיי שם אין אינטרס כזה.

ayb1

Well-known member
קללת ההיתנתקות???מה זאת הכותרת

המטופשת הזאת. 1-שרון קיבל שטף דם במוח בגלל ההיתנתקות לדעתך?? או בגלל גילו המיתקדם ומצב בריאותו הרעוע בגלל השמנת היתר שלו.נדמה לי שהפכתה את היוצרות 2-כתבה של יעקב אחימאיר העיתונאי במעריב מהוה הוכחה אצלך לכך שיהיו בחירות מיד בתום הקרבות? נו בחייך מרקי !!! התחלתה להיתפס בכל קש וגבב של דברי הבל עיתונאיים,יתכן שיהיו בחירות בדיוק כשם שיתכן ולא. זה לא תלוי כלל בכתבה של איזה עיתונאי ויהיה חשוב ככל שיהי הבעינך .

גאיה111

New member
בוא אני אשכיל אותך

בתנך, קללה=ברכה (גם). בכלאופן לעולם לא נדע אילמלא ההתנתקות עוד כמה שנים שרון היה חי, היו לו במשפחה גנים טובים מאוד, ובכלל לא ברור שההשמנה היא שגרמה לו למה שעבר. דווקא היו סימנים לכך שזה לא קשור לכך, לצערי איני זוכרת לפרט כרגע גם למתח שמן הסתם ליווה אותו בכל התקופה יכלה להיות השפעה, אגב. ההתנתקות הייתה קללה, (הפעם במובן המקובל של המילה) ללא קשר למצבו של שרון ויש לה קשר ישיר להסתבכות שלנו בלבנון. כל דרדק מבין זאת.

ElvisAlive

New member
קשקשנית

78 זה הגיל הממוצע שהגברים בארץ מגיעים אליו. ושרון סבל מעודף משכל חמור וזה רק החמיר משנה לשנה.

גאיה111

New member
עודף משכל? זה כבר נתון לוויכוח

חוזרת ואומרת- גיל ממוצע? יצחק בן אהרון התקרב לגיל מאה. לא השומן בהכרח הוא שהרג את שרון, וקשקשנית תקרא לאחותך

גאיה111

New member
והאמת?

והאמת? האמת היא שהוא נגמר מרוב שהלעיטו אותו בתרופות ככ רצו לטפל בו טוב, שיצא רע. בדרך כלל שבץ קטן נגמר אחרת לגמריי נדירים מאוד המקרים אם בכלל קיימים שמי שלקה בשבץ עובר שלושה ניתוחי גולגולת בזה אחר זה אנשים חיים אחרי שבץ עוד עשרים שנה, גם אם נשארים עם נכויות מסויימות צירוף נסיבות לא מוצלח הביא לכך שסופו היה רע.

גאיה111

New member
עוד משהו

יש אנשים רזים שמקבלים שבץ מוחי. אין בהכרח קשר. כמו שאמרת- גיל 78 הוא הממוצע.... אז מה הקשר לשומן??

ElvisAlive

New member
מה הקטע להגיב לכל הודעה כמה פעמים

? בכל מקרה, הגיל 78 הוא ממוצע, ככה שאני מניח שמי שמגיע אליו הוא אולי לא הכי בכושר וזה אבל הוא די בריא. שרון לא היה בכושר, ועם עודף משקל גדול, והיו לו עוד כל מיני מחלות דם, אז כבר להגיע לגיל הזה עם הבעיות זה משהו. אני מניח שאם הוא היה שומר על הבריאות שלו כל זה לא היה קורה.

קללת התנתקות שרון צמח אולמרט גמור

קראדי מפכ"ל המשטרה תחת אזהרה (ועדת זיילר) פרץ על הקרשים וחלוץ הרמטכ"ל בצרות קשות. אז צריך להית זהיר מאד מהתכנסות ומנסיגות חד צדדיות ללא תוכלת המחזקים את הטרור האיסלאמי.

יש דבר אחד טוב בכל זה

שגם הסוף של ביבי קרוב הוא הרי הצביע בעד ההתנתקות אז בקרוב ממש הוא כנראה יחזור לעסוק במה שהוא טוב באמת כלומר במכירת רהיטים

גולדי,קצת עובדות

הוא הצביע בעד התנתקות-מותנית,שלא היתה צריכה להתבצע בגלל ההתניות,ורק בגלל ששרון שבר את כל הנורמות הפוליטיות המקובלות היא נכפתה עלינו. כשראה שאין בכוחו להושיע-פרש ראשון ויחיד אגב. אז קצת עובדות.

גאיה111

New member
ככ מאוחר הוא הבין שאין בידו להושיע?

אל תזלזל בו... ובתבונה שלו...

למעלה