קללה

charlila

New member
קללה

כשהעולם היה מקום נקי - כשהרצונות והכוונות היו נקיות - היה ה ר ו ח (רצון אלוהים) מנשב בעדנה, מסרק את כל הרצונות, מפריד ביו מוץ לתבן, מניח כל יצור וכל עצם במקומו הנכון לו, בחברת אלה שבחר בהם. משפחתו, שבטו, בני מינו... אחר כך באו המשעבדים, והכניסו לתמונה כוחות עדינים פחות - כפייה, אונס, אלימות, שעבוד - קללה. מהי קללה? טכנית, זה מה שדון-חואן מתאר כ"שאריות סיבי רצונם של אחרים הנצמדים לביצה הנוגהת", רצון זר שנכפה על יצור בניגוד לרצונו. אכן הגיעו הדברים לידי כך שכמעט כל מגע עם הזולת כרוך ברסיסי קללה כלשהם, וטעון עבודת שחזור לצורך התרת הקללה ושחרור האנרגייה. וזה בגלל שהאדמה עצמה, שהיא אמנו, ושבתוך ביצתה הנוגהת אנו מצויים, קוללה לא מעט, ואיבדה את התכונה הרוטטת ומנקה ללא הרף, שהיתה לה קודם. כפי שהדברים הם כיום, שמירה על טוהר האנרגייה היא מלחמה בלתי פוסקת של כל יחיד ושל כל קבוצה. ויש הנופלים בקרב... יש הנלכדים והופכים לכפילי הסוכן סמית.

charlila

New member
קללה וקרמה

תוך כדי עבודתי לפיצוץ רשת הקרמה הבנתי ("ראיתי"?): קללה - הסיבים שמשאיר רצון זר בביצה הנוגהת של יצור - היא הדבר שעליו נתפסת הקרמה ונטווית לקור. אפשר (במקרים קיצוניים מסויימים, כזה שלי) להתיר את הקרמה בלי לגעת בקללות. אלא שאז, אם תשוב הקרמה ותיתפס על קללה ארסית במיוחד (כפי שקרה לי) ישובו הקורים וייטוו במהירות מרשימה. יש להתיר את הקללות.

charlila

New member
תולעים זוהרות וקללתן

מי שקרא את ספרה של תאישה אבלר מכיר את הסיפור על התולעים הזוהרות שמשאיר גבר ברחמה של אישה שהתעלסה אתו באהבים - הניזונות מן הזוהר שלה. אישה שהתעלסה עם מספר רב של גברים - לפי דון-חואן ותלמידיו - היא קצת משוגעת, כי המוני התולעים קורעות אותה לגזרים. (אעיר שאינני יודעת אם זה המצב המקורי, או שהוא תוצאה של השיכחה שירדה על האדמה ועל כל יושביה. אני יודעת שקודם - כשכל יצור זכר מיהו, מי היה בחיים קודמים ולאן פניו מועדות - היו התעלסות לשם עונג והתעלסות לשם רבייה שתי פעולות שונות. העיבור וההתעברות היו פעולות רצוניות.) עכשיו תארו לעצמכם, או מוטב, נסו לראות - גאים עם תולעים זוהרות... אמא!!!

charlila

New member
טקס זובור

רשת הקללות הצפופה נכפתה עלינו, בני האדמה, מכמה מקורות. אחד הקדומים והאלימים שבהם היא הכת שבחלימה ישנה שלי היתה קרויה "המסדר המתועב", שהוא מסדר הקו-קלוקס (תרגום המונח מאגורה אומר בערך "המשתלטים באמצעות חסימת האנרגייה המינית"). הם היו רשעים ונתעבים כבר כשהגיעו לכאן, וכפו את רשעתם על קרבנות נבחרים. מבחינתם, כנראה, זה היה חלק מטיפוח עדרים, הנדסה גנטית, משהו כזה. יש בהם קבוצה הקרוייה "נועצי סכין" - הם היו עושים מניפולציה כדי להיהפך למאהבים של קרבנותיהם, עמדה שממנה ניתן להם למשוך בקורי הקרמה של הקרבנות ולהוציאם משיווי משקל בכל שעה שירצו בכך. הם גם מייסדיו העתיקים של הטקס הצה"לי הידוע כ"טקס זובור".

למעלה