קלי קלארקסון.

Jagged chaos

New member
קלי קלארקסון.

כנראה יצא לה לא מזמן שיר "כועס" בשם Irvine. קראתי ב-am.info קישור של ביקורת על השיר שבה נאמר "זה גורם לyou oughta know של אלאניס מוריסט להשמע רך..." אלה המילים אגב: http://www.metrolyrics.com/irvine-lyrics-kelly-clarkson.html היו מספיק שירים ששמם נקשר ל-you oughta know, חלק נשמעים טוב (bitch, nobody's wife, drop dead gorgeous); וחלק אחר נשמע כמו אבריל לאבין וקלי קלארקסון - זמרת פופ שרוצה להלקח ברצינות והופכת להיות האלאניס מוריסט של 1995 בגלל מילים אותנטיות של כאב ושנאה ביחד לבחור. המילים של you oughta know לא הכי "פילוסופיות" שלה והפשטות והישירות שם יחד עם הביצוע שלה הפכו אותו לגדול. בכל מקרה, החדש של קלארקסון, רק מקריאה, נראה לי מעורר רחמים ועוד שיר שנשמע כאילו ילדה בת 14 שמעה אלאניס מוריסט וכותבת שירים ברמה של תיכוניסטיות מתלהבות - you are so crap, היא אומרת. EW's Dave Karger asked, "Why did you want to make such a personal album right now?" KELLY: "All of my favorite records - Jagged Little Pill, any U2 record, Tragic Kingdom - I love how it's like a story from beginning to finish. Especially Jagged Little Pill. The last song on (My December), "Irvine," it literally was the lowest point I've had in my life. I wrote it after my Irvine show on my last tour. I was just so burned-out. I was really struggling at getting somebody out of my life and finding people that really cared. The whole song is a prayer. I wrote it in te bathroom of the venue after the show. I had to cancel my meet-and-greet; it's the only meet-and-greet I've ever canceled. I couldn't smile. It was just a really, really bad night."

Rוית

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

איך לכל הרוחות השיר הזה גורם לYOK להיות רך?! מצטערת, אבל כמו שהיא אמרה מה המניעים שלה לשיר, וכמו שהשיר נשמע, וכמו שהמילים כתובות - זה נשמע כמו מישהי שלא ממש התגברה על האקס שלה שזרק אותה, וחוץ מלבכות לו ולהגיד כמה מסכנה היא, היא לא ממש הצליחה לעשות משהו אחר.. וואי, ממש מרתיח אותי שאנשים תמיד מחפשים להשוואות ולמצוא דברים טובים יותר ממה שיש, עד שהם בכוח מחפשים דברים שלא באמת שם. אני באמת מבקשת, אם מישהו הבין איפה הזעם העצור פה, איפה המילים הקשות שחותכות את הבטן, איפה הכעס הבלתי מתפשר הזה, שיש בשיר של קלארקסון שאפילו מזכיר את אלאניס, אני מתחננת - האירו את עיני! זהו, הלכתי להירגע. (נ.ב, ובכלל, מה זה השם הגרוע הזה?!)

AlanisJunkie

New member
כפרה חבל על העצבים! ../images/Emo13.gif

את מי עדיין לא השוו לאלאניס? כל עוד משווים אליה - זה טוב. :)

Vardooda

New member
אגב YOK

ברשימת שירי האהבה הזועמים הטובים ביותר YOK הגיע למקום שני אחרי שהפסיד במעט-מעט קולות לשיר של בוב דילן (שבגלל העייפות אני לא מצליחה להיזכר איזה שיר...) ובמקום שלישי שיר של REM (אוף גם את השיר הזה אני לא זוכרת כרגע!) בואו נראה את קלי נכנסת לשלישייה המושלמת הזו
זה נורא מצחיק אותי לראות שכל פעם מחפשים את "אלאניס מוריסט הבאה", אלאניס יכולה להרוויח מליינים אם היא תיישם את זה כסדרת ריאליטי...

Jagged chaos

New member
../images/Emo26.gif20 שירי האהבה הזועמים

ערך ה-rolling stones; Bob Dylan “Don’t Think Twice, It’s All Right” Alanis Morrisette “You Oughta Know” R.E.M. “The One I Love” Elvis Costello “Alison” Ben Folds Five “Song for the Dumped” Leonard Cohen “Famous Blue Raincoat” U2 “One” Squeeze “If I Didn’t Love You” Joan Jett and the Blackhearts “I Hate Myself for Loving You” Rolling Stones “Dead Flowers” X “When Our Love Passed Out on the Couch” Tom Petty “You Got Lucky” Foreigner - “Urgent” Rod Stewart “Maggie May” Carly Simon “You’re So Vain” The Clash “Train in Vain” The White Stripes “You Don’t Know What Love Is (You Just Do As You’re Told” Linda Ronstadt “You’re No Good” Lloyd Cole “Are You Ready To Be Heartbroken” Lily Allen “Smile”

ofirshai

New member
סמייל של לילי אלן לא כ"כ זועם

אם לא הייתי מבין אנגלית, בחיים לא הייתי מנחש שזה שיר "כועס" כזה...

מסכנה קיילי

נגמר לה מאבריל עברה לאלאניס מי הבאה מדונה??? אני כול כך לא אוהב זמרים כמוה שאין להם שום אופי. אף פעם לא הבנתי מה כל הבאז סביבה.

ofirshai

New member
יש לה גם עוד שיר באלבום

שהיא אומרת שלקחה השראה מטרג'יק של נו דאוט שהיא כתבה אותו. (נו דאוט חזרו לאולפן!!!!!!!!)

הם חזרו אבל בלי גוון

היא כרגע בסיבוב הופעות הם מקליטים ורק לקראת אוגוסט היא תתחיל להקליט איתם...

ofirshai

New member
היא עשתה הפסקה קצרה ונכנסה להקליט איתם

היא עשתה הפסקה קצרה לפני שהיא מתחילה לחרוש את החוף המערבי של ארה"ב עם סיבוב ההופעות שלה, ונכנסה להקליט איתם קצת. הם אפילו התארחו בהופעה אחת שלה ושרו מחרוזת של It's my life/just a girl (סוג של מיני-איחוד). הנה קישור לקטע מיוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=_sPSZMjKxxM&eurl=http%3A%2F%2Fthesweetescape%2Eblogspot%2Ecom%2F

WundeRKind

New member
מה רע בלקחת השראה../images/Emo35.gif

ועוד היא אומרת את זה בגלוי... לשיר קוראים How I Feel

WundeRKind

New member
חחחח מה../images/Emo35.gif

Irvine זה לא שיר כועס. זה שיר על זה שנמאסלה מהחיים שלה ושהיא לבד וזה בכלל שיר תפילה לאלוהים. זו בלדה אקוסטית. איך הגעתם לזה שזה שיר כועס
. וחוץ מזה, אני בכלל לא מבין מה הפילאה הזאתי שאמנים כמו אבריל/קלי "מחקות" את אלאניס.. כמו שמאריה קארי לדוגמא, הביאה אחריה זמרות (ג'סיקה סימפסון, לוסי סילבס וכו'...) ככה גם אלאניס הביאה אחריה זמרות אחרות. אני חושב שזה דווקא אמור להיות מחמאה... והשורה שכתבת- You are crap זה בכלל השיר שנקרא Chivas שכנראה אליו גם התכוונת בשרשור הזה. וזה לא שיר כועס, זה גם שיר בלוז אקוסטי כזה...

תכלס איו שום דבר רע מלקבל השארה

גם אלאניס קיבלה נשארה מטורי איימוס שהיא כתבה את ג'אגד אבל יש הבדל בין השארה לחיקוי. תקשיב הנושא הזה חרוש בפורום הזה, אבל סורי אני לא קונה את כל התדמית של "הילדה הרעה" שקלי מנסה להראות באלבום החדש ,שהבנתי שהוא יבש כמו המדבר, עד כדי כך שהיא היתה צריכה לבטל סיבוב הופעות בגללו. אני שמח שהיא החליטה ללכת צעד אחד קדימה עם המוסיקה שלה אבל עדיין אני לא קונה את זה, לדעתי זה נורא תבניתי וברור שיש פה ניסיון לשחזר הצלחה של זמרת אחרת.במקרה הזה זה אלאניס, בדיסק הקודם אבריל. לפחות אז הלך לה...

WundeRKind

New member
נמנמ../images/Emo105.gif

זה לא פורום קלי אז אני לא אדוש בזה יותר מידי.. אבל קלי תמיד אמרה שהיא לקחה השראה מאלאניס, ומ JPL... והאמת שחוץ מ NEVER AGAIN אין שום דמיון בין קלי לאלאניס לפי דעתי. והיא לא ממש יכולה לחכות את אבריל לאבין מסיבה פשוטה שהן באותה חברת תקליטים... השירים שהחברת תקליטים בוחרת לה, אין לה שליטה בזה. השירים שהיא כתבה בעצמה מהאלבום הקודם, אין שום דמיון לאבריל (ולא נשכח שאבריל בעצמה כתבה לה את ברייקאווי)... וקלי ממש לא מנסה להיות ילדה רעה.... גם לפני NEVER AGAIN היה לה את SINCE ו - BEHIND.. נבר אגיין במקרה זה שיר "ילדה רעה" אבל הוא היחיד באלבום הזה... וזהו
.

Tarantelle

New member
ווא ווא../images/Emo103.gif

יומיים אני לא פה וכל הגהינום פורץ בפורום.... לא מכיר את קלי קלארקסון ל עומק, ותכלס אין לי כל כך רצון. אני לא מת על הסגנון הפופיסטי ספרק רוקיסטי. אני אומר ככה- היא מנסה לבנות לעצמה תדמית קשוחה- שיבושם לה... אני מקווה שתצליח. ללכת בדרכה של אלאניס זה משובח- ואפילו מחמיא. הרי כולנו יודעים שאלאניס כבר מזמן לא רוק צ'יק קשוחה וזועמת, אז תכלס זה לא בקטע של תחרות או איום. אלאניס זמרת מבוססת, אם מישהי מעוניינת ללכת עם הוייבים שלה- למה לא? בסה"כ, לפי מה שאני יודע, הקטע החדש של קלי לא עובד ממש בשבילה והוא אפילו די turn off מבחינת הקהל, אז יוצא שזה לא ממש קטע שיווקי. מי יודע? אולי באמת זוהי קלי האמיתית. אני אומר- שתעשה מה שנראה לה, ושמי שאוהב את זה ישמע. מי שלא- לא מכריחים אתכם. אלאניס וקלי אצלי הן לא באותה ליגה ואני אישית לא מוצא מקום להשוואה- אלו שכן, סבבה.

למעלה