קלי אומרת שלום :)

C o s m i C

New member
קלי אומרת שלום :)

טוב, אין לי כוח לשחזר את כל הפרטים, אבל אם אח"כ תרצו..כתבתי את זה באנגלית. בספטמבר חזרתי לגור בקנדה..וזה אומר- שיצא לי לראות את קלי קלארקסון בהופעה שכשהיא באה להופעות באפריל! (פעמיים!) נרשמתי למועדון המעריצים שלה כשהוא נפתח www.kellyclarkson.com - אם אתם מעונינים. :) וקלי החליטה שלכל הופעה, היא תתן ל30 אנשים מהמועדון לפגוש אותה בmeet and greet. כל אחד זכאי לזה פעם בשנה. התהליך הוא ששולחים בקשה להופעה שאתה הולך אליה, והם מגרילים 30 אנשים באקראי. יצא לי שזכיתי בכרטיס לטורנוטו. ניסיתי גם אחד ללונדון (בקנדה), ובגלל טעות במערכת יצא שקיבלתי גם לשם כרטיס. בכל מקרה, אחרי ההופעה נפגשים כל הזוכים ומובילים אותם לקלי..הייתי אחרונה בשורה עם כמה חברות שלי כי חשבנו שיצא לנו להיות איתה הכי הרבה זמן (וצדקנו). אסור להכניס מצלמות, כי כל אחד מקבל תמונה עם קלי שאח"כ הם שולחים לך. בכל מקרה, סיפרתי לה שאני מישראל ואיכשו יצא ששאלתי אותה "בא לך להגיד שלום לחברים שלי בישראל, בעברית?" והיא ממש התלהבה מהרעיון,אז הוצאתי את המצלמה הדיגיטלית שלי שאפשר לצלם קליפים, והתחלנו. למזלי, המנהל של ההופעה שלה לא יכל לקחת לי את המצלמה או להגיד לי שום דבר כי היא הייתה כועסת עליו. :) בכל מקרה..הנה הקליפ..תהנו. g-d, I love kelly. http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=15MF8DUC67N0O3A4ZSTVK8MOKA

14מתן

New member
יואווו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף לךךךך
איך הייתה ההופעה ? אני רוצה מגילהה שתכתבי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקה היאאא

C o s m i C

New member
חחחח...אין לי כוחות למגילה!

אני אמורה להיות בבצפר, אבל אני חולה. ההופעה מדהימה. הייתי בשורה רביעית די באמצע. הייתי גם בלונדון ואני יכולה להגיד בוודאות שלא היה לי איכפת לראות את ההופעה עוד 70 פעם. היא הייתה חולה בקנדה..ובטורנטו אמרו שהיא לא מרגישה הכי טוב, אבל לא שמו לב לזה בכלל- קלי נתנה את כל מה שיש לה..וחברה שלי שהלכה למלא הופעות כבר וראתה את קלי הרבה פעמים שמארה שההופעה הזאת הייתה מיוחדת. זו הייתה הפעם הראשונה שקלי הופיעה בקנדה! אחרי טורנטו, הייתה אמורה להיות הופעה במקום אחר לא רחוק אבל קלי לא הרגישה טוב ודחתה את זה (אתמול ד"א אמרו שההופעה תהיה באוגוסט! יאי!) ובלונדון ממש ראו שכשהאורות לא היו עליה, קלי נראתה כמה פעמים כאילו שהיא הולכת להתעלף..אבל כשהאור היה עליה היא נתנה את כולה..זה היה מדהים. באמת. אין לי עוד מה להגיד..אי אפשר בכלל להסביר את זה. בכלל לא היה לי איכפת שקיבלתי כזה מקום טוב- מבחינתי רק לעצום עיניים ולהקשיב לקול שלה. לא חשבתי שהיא באמת תהיה כ"כ טובה בלייב, אבל היא נשמעת יותר טוב מאשר היא נשמעת בדיסק!

14מתן

New member
הלוואי הייתי בהופעה שלה ../images/Emo10.gif

את מוזמנת לקומונה של קלי פה וכמובן כל מי שקורא את ההודעה הזאת

moran500

New member
אעעההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מותק היאאא תודההה חחח *קנאה* תספרי הכללללל

Fairywitch

New member
יטוגלן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gifוברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חנה

Fairywitch

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif איזו מתוקה../images/Emo70.gif

היא נורא דומה לקרי בצילום הזה...

bhadar

New member
wow../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא כל כך מתוקה
איזה כיף לך שפגשת אותה
יואו
בכל מקרה, כמו שמתן ציין...בתור מעריצה של קלי
שעוד פגשה אותה
את מוזמנת לקומונה שלי על קלי

Fairywitch

New member
ברור- כחול זה מנהל. ובקומונה-

המנהל הוא זה שהקים אותה, לעומת פורום- שבו המנהל צריך לקבל אישור לזה, והוא רק נותן שירות

Shai B

New member
חחח, קלי מקסימה...

אלונה, תודה רבה על הקליפ, למרות שאני הורדתי אותו כבר מה"אקספרס"...

למעלה