C o s m i C
New member
קלי אומרת שלום 
טוב, אין לי כוח לשחזר את כל הפרטים, אבל אם אח"כ תרצו..כתבתי את זה באנגלית. בספטמבר חזרתי לגור בקנדה..וזה אומר- שיצא לי לראות את קלי קלארקסון בהופעה שכשהיא באה להופעות באפריל! (פעמיים!) נרשמתי למועדון המעריצים שלה כשהוא נפתח www.kellyclarkson.com - אם אתם מעונינים.
וקלי החליטה שלכל הופעה, היא תתן ל30 אנשים מהמועדון לפגוש אותה בmeet and greet. כל אחד זכאי לזה פעם בשנה. התהליך הוא ששולחים בקשה להופעה שאתה הולך אליה, והם מגרילים 30 אנשים באקראי. יצא לי שזכיתי בכרטיס לטורנוטו. ניסיתי גם אחד ללונדון (בקנדה), ובגלל טעות במערכת יצא שקיבלתי גם לשם כרטיס. בכל מקרה, אחרי ההופעה נפגשים כל הזוכים ומובילים אותם לקלי..הייתי אחרונה בשורה עם כמה חברות שלי כי חשבנו שיצא לנו להיות איתה הכי הרבה זמן (וצדקנו). אסור להכניס מצלמות, כי כל אחד מקבל תמונה עם קלי שאח"כ הם שולחים לך. בכל מקרה, סיפרתי לה שאני מישראל ואיכשו יצא ששאלתי אותה "בא לך להגיד שלום לחברים שלי בישראל, בעברית?" והיא ממש התלהבה מהרעיון,אז הוצאתי את המצלמה הדיגיטלית שלי שאפשר לצלם קליפים, והתחלנו. למזלי, המנהל של ההופעה שלה לא יכל לקחת לי את המצלמה או להגיד לי שום דבר כי היא הייתה כועסת עליו.
בכל מקרה..הנה הקליפ..תהנו. g-d, I love kelly. http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=15MF8DUC67N0O3A4ZSTVK8MOKA
טוב, אין לי כוח לשחזר את כל הפרטים, אבל אם אח"כ תרצו..כתבתי את זה באנגלית. בספטמבר חזרתי לגור בקנדה..וזה אומר- שיצא לי לראות את קלי קלארקסון בהופעה שכשהיא באה להופעות באפריל! (פעמיים!) נרשמתי למועדון המעריצים שלה כשהוא נפתח www.kellyclarkson.com - אם אתם מעונינים.