קליפ

shmuel555

New member
קליפ

מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקליפ החדש של מאיה בוקילה-בלעדיך להורדה!!!!

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאיזבלוג גם עלייך אני חולהההההה

אני באמת חולה.... הכתה בי השמש... אבל רציני... קיבלתי מכת שמש.. אני עומדת למות!!!

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifטוב אם לאפחד לא אכפת.. אני

יכולה למות בלי לחשוב שאולי מישו זקוק לי..אזזזזזז...

ניצנוש נשמתי היפהההההההה

מסכנונה שלייייייי!!! תרגישי טוב. אוהבת אותך הכי שבעולם... את באמת חושבת שלא אכפת לי?! מחר יש לי בגרות אז המוח שלי קולט רק מספרים חחחח... חולה עליך יפתי אין עליך כפרה.

חחחחחחחחחחחחחחח

טוב מה את רוצה ממני זה המקצוע היחיד שאני אוהבת אז אני משקיעה חחח זהו אחרי מחר אין יותר מתמטיקה אהיה רק איתך כפרות חחחח

עד עכשיו לא הקדשתי?../images/Emo10.gif

בטלפון מדברות במסנגר כל יום 24 שעות. כשאוציא רישיון אבוא לבקר אותך.

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifהקדשת!!!אבל אני צכה יותר צומי

חחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםם חולה עלייך חרשה (חרשנית) שלי!!!!!!!!!!!

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif איזבלללללל וניצןןןן

איזבל- בבגרות בטימטומתיקה איזה כיף לך!!! אין לך מתמטיקה לעולם!! גמני רוצה לסיייםםםםם ניצן- בובית ששלי תרגישי טוב!!! לא היית היום בבצפר? אוהבתותכן.. (למרות שאת איזבל אני בכלל לא מכירה אבל לא חשוב |מסמיק|)

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifהייתי.. אבל כמעט מתתי..

איך זה שאיזבל מסיימת ואת לא? שתייכן ב-י'.... \=

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif אוי חבל שרק כמעט =/

אממ לא יודעת שאלי את איזבל... לי אין בגרות במטמתיקה השנה... אולי היא בתוכנית הזאת כמו שאצלנו יש של בר אילן... איזבל איך זה הגיוני?

אז ככה...

ספיר אני איזבל בת 16 מבת ים, נעים להכיר. אני לומדת בכיתה מדעית 5 יחידות מתמטיקה בגלל זה הבגרות שלנו זה השנה. ואני לא מסיימת את הלימודים שלי השנה במתמטיקה אלא רק בכיתה יב'. השנה אנחנו עושים שאלון אחד מתוך 3 שאלונים. אוהבת אותך גם עכשיו אנחנו מכירות חחחח ניצנוש מעכשיו המתמטיקה מעבירה כירושה את כל האהבה הגדולה שלי אליה אליך חחחחח אוהבת אותך יפתייייייייייייייייייייייייי

sapiroooosh

New member
איזבל

אז ככה אני ספיר אני עוד מעט בת 16 (ב14.7) ואני מאותו החור שניצן גרה בו... אני בכיתה י' ואני שונאת מתמטיקה!!! אני עומדת על 50 (בקושי) ב4 יחידות... אוהבתותך.. ואממ אם בא לך את יכולה לקחת מניצןןןן את המסנג'ר שלי...

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif שחכתי את חזי בהודעה

הקודמת אז קבלו את חזי בריבוע

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחח אעאעאעא אני יומיים לפני

ב-12.7
ויומים ושנתיים חחחחחחחחח

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif סיוןןןןןןןןןןןןןן

שלי יותר מגניב!!!!!! אני יותר מגניבה... מה מה את מתלהבת שאת יותר גדולה ממני אהה????!!!! אוהבתותך יפה שלי

למעלה