קליפ של ALL I REALLY WANT?!

Rוית

New member
קליפ של ALL I REALLY WANT?!

אז ככה, מצאתי באלאניס אינפו לינק לקליפ של AIRW. תמוהה, שכן קליפ רישמי לשיר כמובן שלא יצא. הקליפ עצמו, שהורדתי, מממש מגניב! יש כל מיני קטעים של אלאניס עם הלהקה, קטעים מהקליפים של HIMP, YOK ומהקליפ של הגירסה החיה של YL (לדוגמא, הקטע מHIMP שהיא עם המפוחית, משומש גם פה בקטע של המפוחית) ובכלל, ערכו אותו בצורה ממש מגניבה.. מישהו יודע אם זה איזה קליפ גנוז (אני בספק) או אם זה איזה משהו שהמעריצים עשו? אגב, כתמיד, למעוניינים - לינק ישלח למי שירצה במסרים אישיים כמובן.

Jagged chaos

New member
מעריצים.

זוכר שמי שהעלה את זה אמר שזה לקידום. זה AIRW של 95' או האקוסטי של 05?....

Rוית

New member
של 95..

אבל רגע, אם זה של קידום, אז למה המעריצים עשו את זה?

AliceW

New member
הממ...!

מצאתי קליפ לפני יותר מחצי שנה לAIRW שהוצג כסרטון אנימה כזה. דווקא היה לא רע, הכל הותאם לפי השיר

Rוית

New member
עושים את זה להרבה סדרות

ככה גיליתי המון שירים ולהקות טובות.. בעיקר מסירטונים כאלו שעשו לבאפי
נדמה לי שאני יודעת על מה את מדברת.. או שהיה בעצם שיר אחר לאיזה קליפ אנימה.. קיצר, מסובבות המון שטויות כאלו..

Rוית

New member
ועוד קליפ הזוי (ביותר!!) -

מישהו אי פעם ראה את הקליפ של השיר real world מתוך האלבום הראשון שלה? אוקי, זה אחד הקליפים ההזוים! מקצת הדברים שהולכים שם בקליפ: אלאניס קשורה לאיזו מיטה בלבוש מינימלי, היא עושה דברים מגונים לבובת חלון ראווה שכזו, שלא לדבר על זה שהיא שוכבת בכלוב שבתוכו היא מתפלשת עם נחש ענקי בזמן שיורד עליה גשם! אני עדין בשוק מהקליפ הזה.. אני חושבת שאדחיק אותו. כן, אדחיק.

Rוית

New member
מצאתי את זה על המחשב ואין לי שמץ

מאיפה הורדתי את זה.. אבל אני אעלה את זה לאיזה אתר ואתן את הקיצור למי שירצה..

O r a c l e

New member
גם אני רוצה

את הקליפ של AIRW אני מכיר.. אני לא חושב שהוא שוחרר לטלויזיה. קליפ נחמד למדי, חבל שהוא בנוי בעיקר מקליפים אחרים. אני אוהב את הקטעים שאלאניס משתגעת בשחור לבן. שיר ענק!

Rוית

New member
אני אשלח לכולם

ברגע שזה יעלה לאינטרנט כבר.. זה עושה קצת קשיים נכון לעכשיו אבל גם אותם נעבור..

Rוית

New member
ליאור, עדי, סיוון ואיילת -

שלחתי לכם מסר עם לינק להורדת הוידאו קליפ. במידה ומישהו לא קיבל תגידו לי כי יש מצב שזה יקרה... מי שעוד מעוניין בלינק לאחד הקליפים, שרשרו לפה בקשה או שלחו לי מסר דרך אמצעי כזה או אחר

O r a c l e

New member
תודה רוית!!

קיבלתי, אבל הלינק לא עבד לי כמו שצריך... פתאום נזכרתי שהורדתי אותו פעם מאיפשהו ולא יצא לי לראות אותו. מחזה מזעזע. אני טוען שזאת לא אלאניס- זה חייזר שמתחזה לה כדי להכתים את שמה הטוב! אלאניס לא צ'יצ'ולינה! זה התפקיד של בריטני להתחבק עם נחשים!

Jagged chaos

New member
קליפ מגניב-דפוק ../images/Emo3.gif

תורידו טיפה מהדרמה, תעיפו את הגשם, ת'נחש ות'בובה וזה קליפ ממש עצבני.. הקטע של התאורה וכל הכלא ממש מגניבים...תארו לכם זה היה קליפ ל-forgivenאו not the doctor...או baba (שוב - עד הקטע של הנחש והבובה..) יכול לצאת קליפ סבבה, האווירה שלו הזויה-טובה.

למעלה