קליפ של "האני"!!!

Lorly

New member
קליפ של "האני"!!! ../images/Emo26.gif

אני נמנעת מלהגיד את השם המתורגם של הסרט (שחקי אותה מותק) כי הוא ממש מזעזע!!! מי שיודע ומי שלא יודע בימים ראשון עד חמישי (עד כמה שידוע לי) יש אחרי הפרק היומי של המורדים (רבלדהההההההה וווווואיייי!!!) יש קטע/קליפ קצר מהסרט "האני" זה קטע שמראים בו מופע ריקוד שווה לאללה!!! לא מראים שם את ג'סיקה הרבה אבל שוווה לבדוק... מי שלא רואה המורדים אז זה בערוץ פוקס קידס בין 19:00 ל- 20:00... מקווה שחידשתי! לורליי!! עוד יומיים @$#%$^Y &%^&*^%% #$%@#%# $^&^%*^!!!!!!!!!!!!!!!!!

123יעל

New member
כמה זמן לא ראיתי המורדים..... תודה!

איזה מגניב! סוף סוף מפרסמים!! טוב זה בהמשך לקישור שהבאתי לכם של פוקס קידס.... וגם סוף סוף כתוב על במעריב לנוער!! (פעמיים) לדעתי שבוע הבא יהיה משהוא יותר גדול על הסרט במעריב לנוער...

Lorly

New member
הפסקול!!! תיכנסו!!! ../images/Emo18.gif

למי שרוצה לדעת את שם השיר שמתנגן בקליפ... השיר הוא: i belive- yolanda adams כתובת הסרט: honey-movie.com תיכנסו!!!!!!!!!

אני רק יודעת ש... ../images/Emo42.gif

באמת הרשמי של הסרט יש שם את כל הפסקול ובטח שם יהיה את השיר... לא שמעתי אותו אף פעם, כי לא ראיתי את הקליפ אבל אם את זוכרת חלק ממנו אולי אני אזהה כי שמעתי את הפסקול מספר פעמים... שיר

Lorly

New member
מה הכתובת של האתר??? ../images/Emo9.gif

האתר הוא ישראלי או אמריקאי? גם אני ראיתי שרשמו על הסרט במעריב לנוער וגם בראש 1 יש מבצע על הסרט... איזה יופי!!! מחר!!!!!!!

frikin shin

New member
ראיתי את הקליפ אחרי המורדים גם!

ורציתי לכתוב אבל... בעע כבר כתבו

123יעל

New member
ראיתי!!! איזה יפה!!! אבל.....

טוב שהם לא הרסו לגמרה את הסוף של הסרט..... (לפחות זה נראה כמו הסוף...) בכל מקרה! יוו איזה סרט מהמם!!!! עוד שבוע.....

למעלה