קליפ קטן שלי............

turkish soltan

New member
קליפ קטן שלי............../images/Emo13.gif

החלטתי שנמאס לי לשלוח כל פעם תמונות במסן ואייסיקיו אז מעכשיו מי שיבקש יקבל את זה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1491570

חבל שהבטחון שלך יותר מדי למעלה...

ולמה להעלב מהאמת? פשוט תקבל אותה במקום להכחיש אותה

האמת..

שלפי איבחון קטנטן ע"פ התמונות רואים דווקא חוסר ביטחון בשפת הגוף של המצטלם.. ז"א שאולי הוא יוצא בהתקפה כתוצאה של הגנה? או שפשוט הוא חושב שהוא באמת נראה טוב לעומת האחרים פה למרות שבמציאות הוא חסר ביטחון ופורום עודף הביטחון חוגג לו...

turkish soltan

New member
חחח

טוב אחותי! להיות שקט זה לא אומר חסר בטחון אולי כדאי שתלמדי את זה מאבחנת שלי...
ודבר שני..... האלבום הזה לא נועד ל "התקפה" או איזשהו שוויץ כי בחיים לא טענתי שאני נראה טוב זה אתם חיפשתם מה לעקוץ אז החלטתם שזה מה שאני אומר....
דבר אחרון..... אני מת על עצמי מודה !!!

פיייי עוד פסיכולוגית

כישרונית בלזהות ולאבחן נולדה אצלנו בפורום..יפה יפה חחח לפי שפת הגוף בתמונות אלה לא רואים שום חוסר בשפת גוף(בתור אחת שלמדה פסיכו כן?) ובקשר לאיזו התקפה את מדברת?חחחחחחחחחח מה עובר עליך? מה את מושפעת שכולם פה ב"מלחמת בלוגים" אנשים פה מסיקים מסקנות לפני שהם יודעים על מה מדובר..אסור לבנאדם לעשות קליפ עם התמונות שלו??נו באמת.. ובואי אני אגלה לך סוד?ברגע שאתה חושב על עצמך משו ככה החבר'ה תיראה אותך. אז בואי תשני גישה ותחשבי חיובי ככה אנשים יקבלו אותך בטוב ואם היית מכירה אותו באמת היית מבינה שלא מדובר בחוסר ביטחון(הינה עוד איבחון "מעולה" שלך חח). בכל אופן חפרתי הרבבה(רק כי משעמם לי ונמאס לראות תגובות מפגרות)
המשך יום טוב אנשיםםםםםםםםםםםםםםם:)

לא פסיכולוגית - מאבחנת..

והאמת שכן.. רואים די בברור תחוסר ביטחון הוא פשוט צועק לי מהתמונות.. כניראה שאת באמת בורית מאמי "התקפה היא ההגנה בטובה ביותר" - מכירה? אז זאת אומרת שהוא אולי אומר שהוא חולה על עצמו ומת על עצמו כדי להיות חסין מהביקורת כי מתי שהוא יקבל אותה זאת תהיה התשובה שהוא "תמיד אמר" ... מושפעת בלוגים לא נראה לי ש א ת יכולה לקרוא לי.. והסוד שלך הוא לא כל כך סוד חמודה שלי זאת סוג של תאוריה שמה שאתה משדר [רגשות] בדיוק ככה יקבלו אותך.. זה עינין של הגישה עצמה כי מתי שאתה מרגיש סתם לדוגמה חכם ומשדר שאתה חכם יקבלו אותך בתור חכם גם אם אתה הכי חרטטן בעינן של היתנשאות לא ההיתי אומרת שזה תופס כי בד"כ אנשים לא אוהבים התנשאויות.. וכן אני לא מכירה אותו אבל בשפת גוף אפשר להבין הרבה על הבן אדם .. ועובדה שהוא בעצמו אמר שהוא שקט למרות שאני לא מכירה אותו "להיות שקט זה לא אומר חסר בטחון" - אז שוב טעות - זה כן... אז כנראה שהאיבחון שלי יצא טוב.. בקיצור מתוקים וחמודים שלי תמותו אחד על השני עדיף ואל תנסו לריב עם כל העולם כי כל ישראל אחים אל תשכחו ! חולה עליכם! חח

ואת לא כזו יפה

שיש לך זכות לדבר
(אם זה גבר מצטערת מראש..פשוט פעם ראשונה נתקלתי בניק)

turkish soltan

New member
מאמי ספרי ספרי להםםםםםםםם

איזה הורס אני במציאותתתתתתתתתתתתתתתתת בחורות רואות אותי בכביש עושות תאונותתת נכנסות בעמודים רמזורים מעיפות אנשים באוויררררררר חחחחחחח חגית איזה חש אני היום אה
מתאים לי תכלת מה אני אעשה בחורות שמות אותי רקע במסך חעעחעחע

חחחחחחחחחח

דדי דיייייייי לחוששש אתה לא רואה שזה עושה פה רע לאנשים??????(אבל לי לא להלהלהלה)

רגע רגע, תותים גמני רוצה

איבחון שלי עפ"י תמונה הנה אני שמתי כאן תמונה שלי תאבחני אותי גם... תודה יערית :)

חחחחחחחחח

קחי תשלום בכל מקרה זה מהלשכה חחחחחחחחחחח ולינורי יש לך גם חבר חתיך אבל עדיין לא כמו שלי סורי בובה :) חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך

למעלה