קליפ- נדמה לי מה -'80

מדונה81

New member
קליפ- נדמה לי מה -'80

אני לא כ"כ זוכרת מילים מהשיר אבל זה מתחיל שיר איטי... שרה אותו זמרת היא נראית כמטפלת במישהו בתרדמת ( או משהו כזה...) ואז מגיעה ה"כפילה" של הזמרת כאילו הצד האחר שלה.... אם אני זוכרת נכון - צר על חוסר הפרטים אבל אני אשמח אם למישהו זה מזכיר משהו....

Tamir999

New member
בבקשה

של ההרכב הוא Shakespeares sisters ושם השיר הוא STAY. קבלי קישור http://www.youtube.com/watch?v=w2BnXhLlLz8 אני מקווה שזה זה.

בIקסר

New member
לקחת לי את המילים מהפה

ובהודעה הבאה אני מזמינה את כולכם אנשים מקסימים וטובים למפגש שאנו עושים באילת בשם רדיו קליק, אגב שמי DONAדור ואני כותבת בשם בעלי הבוקסר-שנינו שדרני רדיו אינטרנט ברדיו קליק אף אמ - שידורים זה חמש שנים, כעת הנהלה חדשה, משפחה וירטואלית ענקית וענפה והרבה חברים טובים באים ומכירים דרכנו. בואו למפגש באילת יהיה נהדר-ראו הודעה נוספת של הבוקסר נשיקות ונתראה ברדיו קליק ובאילת. DONAדור - שנות ה-80 ולטיני ימי שלישי בשעה 22:00

בIקסר

New member
הרדיו יורד לאילת בפעם הרביעית בואו,

רדיו קליק אף אמ באינטרנט יורד שוב לאילת עם כל הגולשים והמאזינים שנמצאים איתנו כבר חמש שנים ברציפות ועם כל המשפחה הוירטואלית החדשה שהצטרפה אלינו מאז התחלפה ההנהלה לפני כמעט שנה. אם אתם זוכרים הרדיו אז נקרא רדי-יו RADI-YO וכיום נקרא רדיו קליק אף אמ. אז היו לנו מפגשים מדהימים ומסיבות משגעות והנה שוב בפעם הרביעית יורדים לאילת למפגש ענקי בבית מלון 4 כוכבים שהכל בו כלול. הארוחות, השתיה, המסיבה על היאכטה והכניסה למועדון. כמובן שכל שדרני הרדיו יהיו ,ההנהלה והבוקסר שאחראי על הים תיכוני והתיבול . אתם שהולכים אתנו מכל קצוות תבל, מאזינים שלנו, גולשים שלנו, משפחה שלנו- אתם מוזמנים לבוא ולראות איזו משפחה וירטואלית ענפה יצרנו במשך השנים ואילו קשרי חברות, אהבה וידידות הצלחנו לבנות. המפגש הגדול יערך בתאריכים 1-3/3/07 במלון סייסטה אילת (4 כוכבים הכל כלול). חמישי עד שבת . בנוסף ערב על יאכטה עם מוזיקה, שתיה והרבה שמח. ובערב אחריו ערב ים תיכוני במועדון + זמר/ת אורח . לא, זו לא פרסומת לפנויים פנויות בלבד, המשפחה הוירטואלית שלנו היא גדולה מאוד ובנויה מזוגות, משפחות, חברים וחברות מכל קצות הקשת החברתית ולכן אנו מזמינים אתכם לבוא, להתרשם ולהכיר אותנו ואת הרדיו מקרוב קרוב. אנו מחכים לכם באתר רדיו קליק אף אמ- נשיקות ונתראה באילת. WWW.CLICKFM.CO.IL

למעלה