קליפ מתוך מופע הקאברים של MissFlag

moshel

New member
קליפ מתוך מופע הקאברים של MissFlag

כפי שידוע לכם להקת MissFlag תבצע מופע קאברים ענק ללהקת ColdPlay ביום חמישי ה30.6.05 במועדון הקולטורה ת"א רחוב הרצל154 אני מצרף כאן לינק לקליפ מתוך ההופעה שלהם כדי שתראו ותבינו על מה מדובר הלהקה הזאת הולכת להיות להקת הקאברים הרישמית של להקת ColdPlay ליחצו על הלינק כדי לצפות בקליפ http://www.progrock.co.il/video/yellow.wmv

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיאא זה חביב בהחלט../images/Emo9.gif אבל אין מצב שאני באה../images/Emo7.gif ב-28.6 יש מחווה לזהבה בן (נו אני יודעת שזה נשמע רע../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif יוני בלוך../images/Emo99.gif ואפרת גוש../images/Emo99.gif מופיעים שם וזה למה אני רוצה ללכת), ב-29.6 יש אפרת בבארבי בכפרסבא, ואני מקווה ללכת לאחת מהשתיים האלה... אם זה ייקרה, הסיכויים שההורים שלי ירשו ללכת להופעה נוספת יומיים אחרי (וגם ככה יש לי יוני במחווה לביטלס ב-1.7../images/Emo3.gif) הם די כמו הסיכויים שאני טסה לניו זילנד שבוע הבא (וכרגע לא מתוכננת לי שום טיסה לשום יעד בתקופה הקרובה../images/Emo4.gif)... שלא לדבר על העובדה שעם בערך 3 הופעות בחודש + ניצנים אני אהיה ילדה בלי כסף../images/Emo7.gif... בקיצור, אוף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif... דווקא הייתי באה בכיף ../images/Emo4.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gifכלכך תבוא לבקר../images/Emo9.gif *פלאשבק להופעה של דניאל שפספסתי*../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif... או לפורום../images/Emo43.gif (מספר 989../images/Emo9.gif)../images/Emo13.gif

את הולכת ב1.7?!../images/Emo60.gif

וויפי! גם אני חושבת שזה פשוט שילוב אלוהי, יוני והביטלס?!
זה כזה.. בין האהובים עליי בעברי פוגש [בערך נו] את בין האהובים עליי בלועזי וזה כזה
אני יכולה למות עכשיו כי כאילו, די, עשיתי את שלי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאת גם באה?! אני אדע אם אני באה רק באותו יום (אמא מתעקשת לענות אותי../images/Emo3.gif) אבל רוב הסיכויים שכן../images/Emo9.gif זה בהחלט שילוב מדהיםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

MarishA M

New member
שאלה..

למה יש מופע לכבוד זהבה בן?.. אין לי בעיה עם מי שמופיע שם ..יוני
אבל קרה לה משו חח??

וול../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

זה מופע שכל הכנסותיו יתרמו לזהבה בן. למה? מממ
אני רוצה ללכת כי יש יוני בלוך

MarishA M

New member
ממ טוב..חח

מסכנה... בעצם מי צריך את המוזיקה שלה..בעע איזה סוכן מניאק..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחיח כן היא התוודתה בתוכנית של רינו צרור או משו כזה../images/Emo3.gif שיש לה בעיות כלכליות קשות ואמרה שהיא תקבל עזרה אם תוצע לה כזו אז התארגנו אמנים להצדיע לה../images/Emo3.gif לא ברור למה../images/Emo98.gif

מיכיל

New member
../images/Emo9.gifזה בעייתי...מאוד בעייתי...

שמעתי עכשיו את הקאבר לYELLOW ו...זה ...די..רע ... כלומר- יופי טופי שיש להקת קאברים לקולדפליי..אבל...הסולן די אסון וזייפן והרס לי קצת את השיר...כמובן שזה נחמד שעושים להם קאברים ..אבל אני מעדיפה כבר להיצמד לדיסקים של המקור... (נא לא לקטול אותי על זה שקטלתי את מיספלג)

כן יש זיופים אבל לא בגלל שהוא לא

יודע לשיר לדעתי, אלא בגלל שהוא מנסה לחקות את הקול של כריס מרטין שהוא צרוד כזה מטבעו... לדעתי שפשוט ישיר את זה עם מבטא בריטי(
) והקול שלו וזה ייצא יותר טוב.

מיכיל

New member
חחחח אי אפשר להשתוות לקול של כריס..

ועכשיו שמעתי את קלוקס שלהם ואין מיי פלייס (של הקאברים) אלוהים ישמור הגיטרות..גם רע..
חוץ מזה הוא מנסה לחקות את כריס גם בקפיצות ובתנועות ידיים...
שזה חביב דווקא

למעלה