קליפ חדש

jordan bellamy

New member
קליפ חדש

טוב ילדוד'ס,הנה הקליפ החדש של מיוז. לא צריך לחדש לכם לשמור על ראש פתוח... תרשמו מה דעתכם. בהצלחה! http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=BEEFA806683D91D9

yaelrs

New member
מה זה החרטא הזה??../images/Emo192.gif

זה רציני? Oo איזה קליפ הזוי...

Apoca1ypse

New member
לדעתי קליפים לא משנים כל כך

למרות שעשו את כל הקליפים של אוריג'ין בצורה יפה.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הנשר הזה היה ממש מצחיק, שעשו כזה קלוז אפ על הפנים שלו חחחחח חבל שהקליפ דפוק

NiKi†a

New member
חחח רק אני חיבבתי אותו? ../images/Emo3.gif

דווקא לדעתי די טוב [= כמובן שהשיר פשוט מצויין יחסית לקליפ, אם כי לטעמי השיר ארוך מידי כדי להוציא אותו כסינגל... אבל לדעתי הקליפ די טוב, עשוי בצורה צינית לגמרי, ויש כמה קטעים טובים. נקרעתי מהזום על הנשר
ומההתחלה כשהם מציגים את הדמויות, למרות שההתחלה של השיר מתאימה לזה :) לא ממש התאכזבתי.. יש קליפ לסטארלייט? אפשר קישור?

gesusonline

New member
מה רע?

האמת שכשמעתי את השיר הוא נשמע לי כמו מערבון טכנולוגי כזה!! קליפ שונה, שבטח יימאס בפעם השלישית שרואים אותו אבל הוא מתאר את השיר יפה.

זה נראה כמו ../images/Emo6.gif

סרט מערבונים הודי חחחח....
איזה קליפ מצחיק .......... אבל אחרי פעם אחת נמאס לראות אותו ... רק לשמוע

FreeLanceR2

New member
הוא דווקא בסדר

אהבתי את הרעיון,והוא עשוי בצורה צינית ודי משעשעת אבל בשקט אפשר להוריד שם איזה חצי דקה או מהפתיח או מהקטע לקראת הסוף כי הוא פשוט ארוך מדי.

Gigantic Boots

New member
../images/Emo179.gif חברים, להרגע...

מיז תמיד עשו קליפים מוזרים להחריד. muscle museum... plug inbaby שניהם ממש מחרידים. הרבה יותר מזה... הבעיה בקליפ הזה, שזה כאילו רציני, אבל לא... נראה לי הם רוצים בכוח לבזבז תכסף, משעמם להם. או שהם רוצים לראות כמה אנשים הם עיוורים בהערצתם אליהם. זה מבחן חחח... ולאות הזדהות עם הקליפ:
אני חייב לציין שהקטע עם ה-
היה מוגזם גם בשבילי...

Dark Muse

New member
מבחן?

נראה לי כמו לעג לקולנוע אמריקאי... אבל רק נראה לי.

למעלה